جستجو در بایگانی
برای جستجو در عنوان حداقل ۴ حرف وارد کنید.
//

_____.

//

_____.

_

_

_

 
 
more_vert کتاب روغن کنجد (ترکیب شیمیایی، فرآوری، ویژگی‌های تغذیه‌ای)

ادامه مطلب

closeکتاب روغن کنجد (ترکیب شیمیایی، فرآوری، ویژگی‌های تغذیه‌ای)

  در کتاب "روغن کنجد (ترکیب شیمیایی، فرآوری، ویژگی‌های تغذیه‌ای)" به طور تخصصی این روغن مورد بررسی قرا خواهد گرفت. گیاه شناسی کنجد، روش تولید، خصوصیات تغذیه ای و ترکیبات شیمیائی روغن کنجد از جمله مطالب اصلی است که در این مجموعه به آن پرداخته شده است. سؤالات و ابهامات متعددی ذهن بسیاری از مردم را مشغول کرده از جمله کدام روغن برای سرخ کردن، پخت و پز، سالاد و ... مناسب است؟ خصوصیات یک روغن خوب چیست؟ و سؤالات متعدد دیگری از این دست! یکی از روغن هایی که اخیراً گرایش به سمت تولید و مصرف آن بسیار افزایش یافته و جهت مصارف گوناگون غذایی و حتی دارویی استفاده می شود روغن کنجد است که به چند صورت فرابکر، بکر، تصفیه شده و ... به ویژه در مناطقی همچون اردکان یزد که قطب تولید محصولات کنجدی است، تولید می شود که هر کدام فرآیند خاص خود را دارد. کنجد یکی از قدیمی ترین محصولات شناخته شده ایست که بشر به کشت آن پرداخته است. تاریخچه این محصول اولین بار در بابل و آشور در طول 4000 سال گذشته به ثبت رسیده است. دانه های این محصول هم به عنوان ادویه و هم به عنوان منبع روغن مورد استفاده قرار می گیرند. بابلی ها از دانه های کنجد کیک تهیه می کردند، درحالی که از روغن کنجد برای پخت و پز، مصارف دارویی، همچنین تهیه مواد آرایشی نیز استفاده می شده است. هندوهای باستان از روغن کنجد به عنوان روغن روشنایی استفاده می کردند و دانه های کنجد عموماً در مراسم مذهبی هندوها مورد استفاده قرار می گرفت. چینی ها معتقد بودند دانه های کنجد می توانند سلامتی و طول عمر را افزایش دهند.دانه کنجد نسبت به بیشتر دانه های روغنی مشهور حجم روغن بیشتری دارد. فهرست مطالب پیشگفتارفصل اولمقدمهگیاه شناسی کنجدتولید جهانی دانه کنجدتولید جهانی روغن کنجدفصل دومترکیب شیمیاییمحتوای روغنترکیب اسیدهای چرباسترول هاتوکوفرول هاپروتئینلیگنانهای کنجدلیگنان گیکوزید هافصل سومفرآوریپوست کندنبو دادناثر بو دادن روی خاصیت آنتی اکسیداتیواثر بو دادن روی لیپید هاروغن گیریتصفیهتغییرات لیگنان ها در طول فرآوریفصل چهارماثر روی متابولیسم اسیدهای چرباثر هیپوکلسترولمیک لیگنان های کنجداثر روی ویتامین Eاثر روی فشار خوناثر ضد اکسایش در سیستم بیولوژیکاثر روی سرطاناثر روی عملکرد کبدفصل پنجمحداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کنندهانواع روغن های خوراکی خام گیاهیپیشگفتارمقدمههدفدامنه کاربردGMPGMP‌اختصاصیتجهیزات خط تولیدآزمایشگاههایادآوری ۱یاد آوری ۲ضوابط حداقل شرایط لازم جهت حمل و نقل روغن خاماستاندارد روغن خام کنجد- ویژگی ها و روش های آزمونپیشگفتارهدفدامنه کاربردمراجع الزامیاصطلاحات و تعاریفروغن خام کنجدویژگی هاویژگی های شناساییویژگی های کیفیافزودنی هاآلاینده هاباقیمانده سموم آفت کشنمونه برداریحمل و نقلنشانه گذاریروشهای آزمونپیوست الفپیوست بپیوست پ

more_vert کتاب بازار روغن نباتی

ادامه مطلب

closeکتاب بازار روغن نباتی

کتاب بازار روغن نباتی، تولید جهانی دانه‌های روغنی و روغن نباتی، قیمت جهانی، عرضه و تقاضا، بررسی ساختار بازار، واردات و صادرات، سطح کشت دانه‌ها و... را مورد بررسی قرار می‌دهد. صنعت تولید روغن نباتی در چند سال اخیر شاهد تحولات و نوآوری‌های چشمگیری بوده است. از سوی دیگر با کاهش تصدی‌گری دولت، مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این صنعت رو به افزایش نهاده است. از این رو تلاش در جهت ایجاد بستری مناسب برای ارائه توانمندی‌ها و پیشرفت‌های این صنعت، ایجاد تعامل و همکاری مناسب و پویا بین صنعت و دستگاه‌های دولتی، ایجاد الگوی فرهنگ صحیح مصرف روغن نباتی، کاهش وابستگی به واردات روغن خام، افزایش صادرات و از این قبیل، لازم و ضروری می‌نماید. بدین سبب بررسی بازار این محصول برای وزارت بازرگانی که متولی تنظیم بازار کالاهاست از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و لذا موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی در راستای وظایف پژوهشی خود اقدام به بررسی بازار روغن نباتی نموده است. در بخشی از کتاب بازار روغن نباتی (the vegetable oil market) می‌خوانیم: روغن‌ها و چربی‌ها، پس از هیدروکربن‌ها مهم‌ترین منبع تغذیه انسان محسوب می‌شوند همچنین، دانه‌های روغنی پس از غلات، دو مین ذخیره غذایی جهان را تشکیل می‌دهند، که علاوه بر دارا بودن ذخایر غنی اسید چرب، حاوی پروتئین نیز هستند. از این روی دانه‌های روغنی سویا، کلزا، آفتابگردان، بادام زمینی و پنبه دانه به همراه روغن نخل عمده‌ترین منبع تولید روغن نباتی جهان هستند. در بسیاری از کشورها، دخالت دولت در بازار دانه‌های روغنی و فرآورده‌های آن‌ها در مقایسه با کالاهایی مثل شکر، غلات، لبنیات و نظایر آن کمتر است. اما حذف سیاست‌ها و برنامه‌هایی که تجارت این محصولات کشاورزی را متأثر سازد، می‌تواند تغییرات معناداری در عرضه و تقاضای جهانی دانه‌های روغنی و فراورده‌های آن ایجاد نماید. لذا، برخی از کشورها به حمایت از تولید کنندگان داخلی ادامه داده با استفاده از سیاست‌های مختلف نظیر مشوق‌های مالیاتی، مداخله و کنترل قیمت‌های بازار، اعمال مقررات سخت گیرانه و وضع تعرفه‌های وارداتی، حمایت از بخش خصوصی برای خرید مستقیم دانه‌ها از کشاورزان، توجه به کارایی بالاتر و نظایر آن درصدد حفظ توان رقابتی تولید کنندگان داخلی در بازار و تثبیت درآمد کشاورزان هستند. فهرست مطالب فصل اول: بررسی بازار جهانی، تولید، مصرف، تجارت و ساختار بازار روغن نباتیفصل دوم: بررسی بازار داخلی، تولید، مصرف، قیمت، ساختار بازار، نظام توزیع، نظام نظارت...فصل سوم: ارزیابی آثار سیاست‌های اقتصادی بر روغن نباتی، کالاها و فعالیت‌های مرتبطفصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و توصیه‌های سیاستیمنابع و مراجع

more_vert مقاله محاسبه و تحلیل شاخصهای فیزیکی مزیت نسبی تولید دانه های روغنی در ایران

ادامه مطلب

closeمقاله محاسبه و تحلیل شاخصهای فیزیکی مزیت نسبی تولید دانه های روغنی در ایران

مقاله علمی و پژوهشی " محاسبه و تحلیل شاخصهای فیزیکی مزیت نسبی تولید دانه های روغنی در ایران در سال 1382" مقاله ای است در 12 صفحه و با 5 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث مزیت نسبی، دانه های روغنی، مزیت کارایی، مزیت مقیاس پرداخته شده است چکیده مقاله پایین بودن ضریب خودکفایی تأمین روغن نباتی در ایران و ارزبری فراوان واردات روغن خام و کنجاله یکی از مشکلات عمده در اقتصاد کشور است که با شناسایی مناطق مستعد جهت کشت دانه های روغنی و برنامه ریزی صحیح در این زمینه می توان این ضریب را بهبود و مشکلات به وجود آمده را کاهش داد. مهم ترین شاخصهای قابل استفاده در خصوص شناخت مناطق مستعد و رتبه بندی آنها در تولید محصولات کشاورزی، شاخصهای مزیت نسبی است. در این مقاله جهت اولویت بندی استانها به منظور تولید دانه های روغنی (آفتابگردان روغنی، پنبه دانه، سویا و کلزا) از شاخصهای مزیت کارایی(EAI)، مزیت مقیاس (SAI) و میانگین هندسی این دو (AAI) در سال 1382 استفاده شده است . این شاخص ها شاخصهای فیزیکی مزیت نسبی بوده و براساس سهم عملکرد و سهم سطح زیرکشت محصول در استان نسبت به کل کشور محاسبه می شود. با توجه به نتایج حاصل از محاسبه شاخصها مناسب ترین استانها برای کشت پنبه دانه خراسان شمالی و اردبیل، برای آفتابگردان روغنی، گلستان و مرکزی و برای کلزا و سویا اردبیل است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

more_vert یه دونه انار و یه دنیا آموزش

ادامه مطلب

closeیه دونه انار و یه دنیا آموزش

آنچه برای انجام فعالیت لازم است: انار، ظرف مناسب ، وسایل لازم برای دانه کردن انار پاییز که می رسه کم کم سروکله انارهای خوشرنگ و خوشمزه هم پیدا میشه. خوبه که از این میوه پاییزی برای آموزش مفاهیم مختلف درسی استفاده کنید./ ی ارسال مطلب توسط فخری یعقوبی اشرفی

more_vert آیا روغن نارگیل باعث لاغری می شود؟

ادامه مطلب

closeآیا روغن نارگیل باعث لاغری می شود؟

یک تصور رایج درباره روغن نارگیل این است که این ماده، عاملی مؤثر در کاهش وزن است. مطالعات متعددی بدون هیچ نتیجه ای حقیقت موجود در پشت این فرض را مورد بررسی قرار داده اند. در حالی که برخی مطالعات نتایج مختلط دارند ، برخی دیگر می گویند این ماده اصلا موثر نیست. اگرچه حجم تحقیقات درباره روغن نارگیل زیاد نیست اما اکثر تحقیقات نشان می دهند روغن نارگیل تاثیر چندانی در کاهش وزن ، شاخص توده بدنی یا اندازه کمر ندارند. در اکثر مطالعات ، مصرف روغن نارگیل به همراه رژیم کم کالری و ورزش روزمره مورد بررسی قرار گرفته است. اما هیچ مطالعه ای به طور مستقیم وجود ندارد که نشان دهد روغن نارگیل به تنهایی در کاهش وزن کمک می کند. روغن نارگیل از میوه های رشد یافته در درختان نخل نارگیل استخراج می شود که تقریباً 80 تا 90 درصد آن از چربی اشباع شده تشکیل شده است. در حقیقت، چربی یکی از دلایلی است که نمی توان روغن نارگیل را یک ماده کاهش دهنده وزن در نظر گرفت. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل، 11 گرم چربی و 120 کالری دارد. بنابراین ، اضافه کردن روغن نارگیل به رژیم غذایی بدون پیشگیری از اقدامات احتیاطی در وزن سالم به کاهش وزن کمک نمی کند. طبق بسیاری از مطالعات ، یکی دیگر از نکات مهم که باید در نظر بگیریم این است که روغن با چربی های اشباع نشده ، نمونه هایی از آن روغن زیتون ، کلزا و آفتابگردان برابر است. این روغن حاوی تری گلیسیری است که 50 درصد از چربی این روغن را تشکیل می دهد. یک مطالعه منتشر شده در سال 2017 که توسط دانشگاه Chiang Mai در تایلند انجام شده، 35 داوطلب بین 18 تا 25 سال را که به دو گروه از هم جدا شده اند ، ارزیابی کرده است. گروه اول 15 میلی لیتر روغن نارگیل بکر دریافت کردند ، در حالی که گروه دوم به مدت 8 هفته دو بار در روز دارونما مصرف می کردند. نتایج نهایی نشان داد استفاده از روغن نارگیل تاثیر چندانی روی وزن افراد نداشته است

more_vert کتاب کلزا (کاشت، داشت، برداشت)

ادامه مطلب

closeکتاب کلزا (کاشت، داشت، برداشت)

  دکتر اسدالله حجازی کتاب کلزا (کاشت، داشت، برداشت) را جهت آشنایى بیشتر با گیاه کلزا به رشته تحریر درآورده است. چون در مورد این گیاه با ارزش علوفه‌اى روغنى تاکنون اطلاعات منسجم و کافى در دست نبوده است. همچنین از این طریق کارشناسان، محققان و کشاورزان محترم می‌توانند اطلاعات کافى را براى کشت این گیاه به دست آورند. امروزه با پیشرفت و توسعه علم کشاورزى شایسته است کارشناسان کشاورزى اطلاعات کافى در مورد کاشت، داشت و برداشت گیاهان مختلف به طور جداگانه داشته باشند. کلزا یکى از گیاهانى است که کشت آن در سال‌هاى اخیر مورد توجهکشاورزان قرار گرفته است. این گیاه در گذشته به عنوان گیاه منطقه‌اى کشت می‌شد. کلزا (Rapeseed) به عنوان گیاه علوفه‌اى و روغنى در تغذیه دام، انسان و صنعت کاربرد دارد. امروزه با کمک علم اصلاح نباتات توانسته‌اند ارقامى تولید کنند که به مراتب مواد سمى آن‌ها کمتر از ارقام قدیمى، یعنى رقم یک ‌صفر باشند. از این گیاه در زمستان مى‌توان با کاشت ارقام دو صفر علوفه مرغوب و فراوانى به دست آورد. در کتاب کلزا (کاشت، داشت، برداشت) می‌خوانیم که به دلیل مصارف گوناگونى که دانه کلزا دارد این گیاه در شمار یکى از گیاهان با ارزش روغنى در کشاورزى محسوب مى‌شود. امروزه روغن کلزا به عنوان ماده غذایى استفاده مى‌شود. از سال 1900 با توجه به نیازهاى صنعتى، همان‌طورى که از روغن‌هاى مختلف استفاده مى‌شود، از روغن این گیاه نیز در صنعت استفاده مى‌گردد. به‌ خصوص که این نوع روغن به خاطرکیفیتش به عنوان ماده گریس و نیز بعضى از مواد اولیه در کارخانه‌هاى تولید مواد شوینده استفاده مى‌شود. در بخش شیمى و نیز کارخانه‌هاى شیمى اسیدهاى چرب این روغن به ویژه اسید اروکا مورد توجه است. در صد سال اخیر کشت کلزا در اروپا به طور چشمگیرى بر بخش سیاسى و اقتصادى و نیز بخش تغذیه تأثیر گذاشته است. با توجه به نکاتى که ذکر شد روغن کلزا یکى از منابع مهم تهیه روغن گیاهى است. به وسیله کتاب کلزا (کاشت، داشت، برداشت) در می‌یابیم که از روغن کلزا جهت ساخت مارگارین نیز استفاده مى‌شود. تولید روغن کلزا در مقایسه با تولید بعضى از انواع روغن‌هاى حیوانى بالاتر است، به طورى که از یک هکتار کاشت کلزا، هزار تا دو هزار کیلوگرم روغن مى‌توان به دست آورد. در بازارهاى خارجى روغن کلزا بسیار رونق دارد. در قدیم کشت کلزا در اروپا و نیز در آلمان رشد چشمگیرى داشت. در حال حاضر کشت کمتر گیاهى در بین گیاهان روغنى توانسته است این چنین گسترش داشته باشد. به‌ خصوص که روغن این گیاه در تهیه پروتئین، علوفه پر انرژى و اخیرا در تهیه روغن یا ماده متحرکه موتور نیز به کار گرفته مى‌شود. در هر صورت این گیاه به عنوان یک گیاه روغنى آینده درخشانى دارد و امروزه در بازار جهانى پیشرفت زیادى کرده است. در بخش تغذیه 60 درصد روغن مصرفى بعضى از کشورها را روغن این گیاه تشکیل مى‌دهد. فهرست مطالب پیشگفتارفصل 1: کلزا - گیاهی قدیمی با آینده‌ای درخشانفصل 2: مشخصات گیاه‌شناسی کلزافصل 3: محصولات کلزافصل 4: اصلاح کلزافصل 5: نیازهای مربوط به زمین و ‌آب و هوافصل 6: تناوب در کشت کلزافصل 7: کاشت و تهیه زمینفصل 8: تامین مواد غذاییفصل 9: اقدامان مربوطه به حفاظت گیاهفصل 10: برداشت محصول کلزافصل 11: کلزای بهاری

more_vert نگاهی به کتاب"روغن‌های گیاهی در فناوری غذایی ترکیب، ویژگیها و کاربردها"

ادامه مطلب

closeنگاهی به کتاب"روغن‌های گیاهی در فناوری غذایی ترکیب، ویژگیها و کاربردها"

 کتاب "روغن‌های گیاهی در فناوری غذایی ترکیب، ویژگیها و کاربردها" ترجمه و تالیف استادان اصفهانی"میثم صالحی سیچانی" و "محمد گلی" است که در سال جاری به زیور طبع آراسته شده است. کتاب "روغن‌های گیاهی در فناوری غذایی ترکیب، ویژگیها و کاربردها" ترجمه و تالیف "میثم صالحی سیچانی" و "محمد گلی" است که توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) در ۵۹۲ صفحه منتشر شده است. این کتاب مشتمل بر ۱۱ فصل است که فصل یکم مربوط به تولید و تجارت روغن های گیاهی است و فصل های بعدی در مورد انواع روغن‌های گیاهی است از جمله روغن سویا، روغن کانولا، روغن آفتابگردان که ویژگی های شیمیایی و صنعتی آنها مورد بررسی قرار گرفته است. در فصل آخر کتاب به بحث در مورد روغن‌های جزیی و خاص پرداخته شده است. بخشی از این کتاب ترجمه ویراست دوم کتاب Vegetable oils in Food Technology است که توسط فرانک دی گانستون به رشته تحریر در آمده و مرجع اصلی در زمینه روغن‌های گیاهی بشمار می‌رود. به عقیده نویسندگان این ویراست کتاب محدوده وسیع تری از روغن‌ها و موضوعات مرتبط با کاهش چربی ترانس را در بر می‌گیرد و شامل اطلاعات ترکیبی جدیدی است. در فصل مقدمه مروری بر تولید و تجارت جهانی روغن‌ها شده است و این فصل شامل متنی جامع و اطلاعات گسترده است که در ترکیب و ویژگی‌های روغن‌ها را به کاربردهای مهم غذایی پیوند داده است. در فصل‌های بعدی به صورت کامل در مورد کاربردهای صنعتی روغن‌هایی گیاهی در صنعت غذایی پرداخته شده است. کتاب همچنین بهبود این روغن‌ها از روش هیدروژناسیون جزیی، جز به جز کردن و پرورش بذر، به رشته تحریر در آورده است و کاربردهای غذایی روغن‌های گیاهی مورد استفاده در صنعت غذایی فراهم آورده است. در بخشی از این کتاب آمده است: در جهانی به سر می‌بریم که تغییر، شرط روزمرگی آن است و آنقدر شتاب می‌گیرد که اگر به سلاح علم و معرفت مجهز نباشیم، کیلومترها از ما دور خواهد شد، لذا پشتوانه یا پشتوانه هایی چون مشورت، کتاب و حتی معلم خوب و یک همراه خستگی‌ناپذیر می‌تواند ما را در هیاهوی گم شدن به سر منزل مقصود برساند. به عقیده نویسندگان این کتاب برای دانشمندان و متخصصین علوم غذایی که از روغن‌های گیاهی در فرایندهای غذایی استفاده می‌کنند، شیمی‌دان‌ها تجزیه و متخصصینی که در زمینه فرایند روغن و چربی‌ها کار می‌کنند و پرسنل تضمین کیفیت ، چراغ راه خواهد بود.

more_vert نرم افزار تبدیل عکس به نقاشی رنگ روغن - AKVIS OilPaint

ادامه مطلب

closeنرم افزار تبدیل عکس به نقاشی رنگ روغن - AKVIS OilPaint

 نرم افزار تبدیل عکس به نقاشی رنگ روغن - AKVIS OilPaint v8.0.665.17565 x86/x64 نرم افزار تبدیل عکس به نقاشی رنگ روغن AKVIS OilPaint یک نرم افزار نقاشی برای ایجاد نقاشی های رنگ و روغن از عکس ها و تصاویر دلخواه شما می باشد. الگوریتم های قدرتمند و منحصر به فرد موجود در این برنامه قادر به پیاده سازی حرفه ای ضربات قلم مو بر روی بوم نقاشی می باشد که تکنیک قلم مو واقعی را به زیبایی شبیه سازی می کند. ایجاد یک نقاشی واقعی رنگ و روغن فرآیندی طولانی و پیچیده است، اما با استفاده از نرم افزار OilPaint شما می توانید یک نقاش حرفه ای شوید و فقط در چند دقیقه، عکس های خود را به آثار هنری فوق العاده ای تبدیل کنید!نقاشی روغن یکی از محبوب ترین تکنیک هاست. تاریخچه این سبک از نقاشی به قرن ها پیش بازمی گردد. به طور سنتی، هنرمندان، رنگ های روغنی را بر روی بوم هایی با پارچه نخی یا کتانی استفاده می کردند. مزایای استفاده از نقاشی های رنگ روغن، رنگ های درخشان و روشنی است که به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و با ضربات قلم مو، درخشندگی و طبیعی بودن را به تصویرمی کشند. تکنیک نقاشی رنگ و روغن به طور گسترده ای برای ایجاد آثار هنری در سبک های هنری مختلف مانند امپرسیونیسم، هنر انتزاعی، فوتورئالیسم و ... مورد استفاده قرار می گیرد. قابلیت های کلیدی نرم افزار OilPaint:- تبدیل عکی به نقاشی رنگ و روغن- تنظیم میزان تراکم، بافت و ضخامت سایه های قلم مو و ...- تنظیم سطح بوم- شخصی سازی نقاشی با اضافه کردن متن یا واترمارک بر روی آن- امکان انتخاب عکس هایی با موضوعات مختلف چشم انداز، پرتره، نقاشی تاریخی و یا صحنه های زندگی روزمره- بدون نیاز به مهارت نقاشی- رابط کاربری شاده و آسان

more_vert بازی با ضرب

ادامه مطلب

closeبازی با ضرب

آنچه برای انجام فعالیت لازم است:دو تاس خود ساخته ، صفحه بازی ،  دانه لوبیا ( هر دانه دیگر و حتی سنگ ریزه هم می‌شود)/ی

more_vert اثر روغن زیتون در مقابله با زوال عقل و فراموشی

ادامه مطلب

closeاثر روغن زیتون در مقابله با زوال عقل و فراموشی

مطالعات جدید نشان می‌دهد رژیم غذایی غنی از روغن زیتون فرابکر در مقابل زوال عقل اثر محافظتی دارد. به گزارش پایگاه خبری مدیکال نیوز، مطالعات قبلی تاثیر روغن زیتون فرابکر بر کاهش کلسترول و بیماری‌های قلبی را تایید کرده است. در سال ۲۰۱۲ میلادی یک مطالعه در مدل‌های حیوانی نشان داد این ماده غذایی بر سیستم عصبی نیز تاثیر مستقیم دارد و عملکرد حافظه جوندگان را افزایش می‌دهد. محققان احتمال دادند دلیل تاثیر روغن زیتون فرابکر بر بهبود عملکرد حافظه و معکوس‌کردن فرآیند پیری مغز، وجود آنتی اکسیدان قوی پلی فنول باشد.محققان مرکز میکروبیولوژی و فارماکولوژی دانشکده پزشکی لوییز کاتز در فیلادلفیای آمریکا مطالعات جدیدی را در زمینه تاثیر روغن زیتون فرابکر بر سیستم عصبی آغاز کردند. بر این اساس روغن زیتون فرآیند اتوفاژی را بهبود می‌بخشد. این فرآیند مربوط به توانایی سلول‌های مغزی در نابودی ضایعات مغزی به منظور حفظ یکپارچگی سیناپس‌ها است. به اتصال سلول‌های عصبی سیناپس گفته می‌شود. بیماری زوال عقل بر اثر تجمع یک پروتئین به نام تاو شکل می‌گیرد. این مطالعات نشان می‌دهد رژیم غذایی حاوی روغن زیتون میزان تجمع پروتئین تاو را تا ۶۰ درصد کاهش می‌دهد که به معنای بهبود حافظه و کاهش احتمال ابتلا به زوال عقل است.نتایج این مطالعه در نشریه Aging Cell منتشر شده است.

more_vert 3 خوراکی که هرگز نباید خام مصرف شوند

ادامه مطلب

close3 خوراکی که هرگز نباید خام مصرف شوند

برخی از افراد در سراسر جهان به خام خواری روی می آورند. یعنی خوراکی هایی مصرف می کنند که پخته نشده باشند. اما جالب است بدانید که خام خواری همیشه خوب نیست. گاهی خام خواری بیش از آن که مفید باشد مضر است. همه ما می دانیم سویس، گوشت یا مواردی مشابه را نباید خام مصرف کرد، اما برخی دیگر از خوراکی ها هم هستند که شاید مطلع نباشید مصرف خامشان تا چه حد خطرناک است. سیب زمینی بله ، سیب زمینی یک وعده اصلی برای عده زیادی از مردم است ، اما باید سعی کنید از خوردن خام سیب زمینی خودداری کنید.لیزا دیویس ، دکترای تغذیه می گوید: "خوردن سیب زمینی خام می تواند باعث ایجاد نفخ و اثرات نامطلوب در دستگاه گوارش شود ، زیرا سیب زمینی حاوی نشاسته هایی است که در مقابل هضم مقاوم هستند." حتی بدتر اینکه ، اگر سیب زمینی خام مدت طولانی را در یک منطقه گرم یا مرطوب بگذراند ، می توانند سبز شود و سمی به نام سلانین ایجاد کند. دانه سیب ، انبه ، هلو ، گلابی یا زردآلو اگرچه بیشتر مردم دانه های این میوه ها را نمی خورند. اما دانه زردآلو از محبوب ترین دانه ها است که گاهی به شکل خام مصرف می شود. دانه های سیب ، هلو و زردآلو حاوی ماده شیمیایی هستند که می توانند به سیانید آلی تبدیل شوند. لوبیا غذای سالم دیگری که در صورت خوردن به روش اشتباه می تواند خطرناک باشد لوبیای قرمز است. لوبیای قرمز مملو از پروتئین ، فیبر و آنتی اکسیدان ها است ، اما خوردن آنها به صورت خام می تواند باعث مشکلاتی در معده شما شود.

more_vert کتاب لاغری و تناسب اندام با رژیم غذایی بر اساس گروه های خونی

ادامه مطلب

closeکتاب لاغری و تناسب اندام با رژیم غذایی بر اساس گروه های خونی

گروه خونی چه رابطه ای با تغذیه دارد؟ رابطه گروه خونی با اضافه وزن و راه رهایی از چاقی چیست؟ افرادی که رژیم های غذایی مختلف و دشوار را تجربه کرده و تنها تغییرات اندکی در وزن خود داشتند و معمولاً هم برگشت پذیر بوده، برای آنان تعیین رژیم غذایی بر مبنای گروه خونی، باور نکردنی ست؛ چرا که از نظر آنان منشأ اضافه وزن، تنها چربی ست و گروه خونی در این میان نقشی ندارد. در واقع، آنان جدا از هر نوع تغذیه خوب و بدی که داشته باشند، چون اطلاع کافی از فیزیولوژی بدن انسان ندارند، درک این مسأله برای آنان سخت و دشوار خواهد بود. همان طور که شکل ساختمان DNA و اثر انگشت افراد با یکدیگر متفاوت است، به همان گونه نیز روش‌های تغذیه افراد با هم متفاوت است و این تفاوت ناشی از فاکتورهای مختلفی است که به روشنی مشخص می‌شود؛ از این رو، نمی‌توانیم افراد را در جایگاه یکسانی قرار دهیم. پزشکان آمریکایی براساس تحقیقات خود، موفق به پیدا کردن ارتباط تغذیه و گروه خونی شدند. با انجام این تحقیقات دیده شد که به طور مثال: افراد دارای گروه خونی o، به دلیل این که اجداد شکارچی داشته اند، برای این که خود را نیرومند و سالم بدانند، نیاز به مصرف گوشت دارند.افراد دارای گروه خونیA، به طور عمده گیاه خوارند.افراد دارای گروه خونیB، علاقه زیادی به خوردن تخم مرغ و شیر دارند.افراد دارای گروه خونیAB، قادر به استفاده از تمامی انواع مواد غذایی‌اند، جز افراد کمی از این گروه. ما حاصل می شود. انسان های متفاوت به تغذیه‌های متفاوت نیازدارند. گروه خونی، کلمه رمزی است که برای کسب سلامتی و وزن ایده‌آل به آن نیازمندیم. فهرست مطالبمقدمهفصل اول: عملکرد رژیم گروه خونی به چه شکلی ست ؟پایان، پایان چیزی به اسم رژیمبرنامه غذایی علمیگروه خونی، کلید رسیدن به وزن متناسبدو پزشک به دنبال نشانه های صحیحکشف مهم و نتایج آنآزمایش موفقیت آمیز روش های جدید تغذیه در آمریکاطریقه کشف گروه های خونیگروه خونی O (گوشتخواران)گروه خونی A (گیاه خواران)گروه خونیB (همه چیز خواران)گروه خونی AB (ترکیبی مدرن)مواد غذایی مشخص به خون ما حمله می‌کنندهر گروه خونی، دارای سیستم دفاعی خاص خود استلاکتوزها به یافتن بیماری‌ها کمک می‌کنندتداوم حیات به وسیله لاکتوزهای سفیدفصل دوم: رژیم غذایی گروه خونی بر چه مبنایی و چگونه عمل میکند؟اهمیت انتخاب صحیحلذت کوتاه مدتبه آرامی به سمت وزن ایده آل بروید!به آسانی قادر به تحقیق می‌باشیدگروه خونی Oمهم ترین‌هاتغذیه ایده آل گروه خونی Oدانستنیهای مهم درباره انواع گوشت‌ها و دام هاآنچه لازم است درباره ماهی‌ها و حیوان های صدفدار بدانیدآنچه باید درباره فراورده های شیر و تخم مرغ بدانیددانستنی های مهم در مصرف روغن های مایع و جامدنکات قابل توجه در آشپزیآنچه لازم است درباره دانه‌ها و خشکبار بدانیدآنچه لازم است درباره باقالا و لوبیا بدانیددانستنی های مهم درباره انواع نان ها، خمیرها و آردهاآنچه لازم است درباره سبزیجات بدانیدآنچه لازم است درباره میوه‌ها بدانیدآنچه لازم است درباره ادویه‌ها بدانیدآنچه لازم است درباره گیاهان دارویی و چای‌ها بدانیدآنچه لازم است درباره نوشیدنی‌ها بدانید«گروه خون A »مهم ترین نکات درباره این گروه در یک نگاهتغذیه ایده آل و مناسب گروهAآنچه لازم است درباره گوشت‌ها بدانید:دانستنی های مهم درباره ماهی‌ها و حیوانات صدفداردانستنی‌هایی درباره فراورده های شیر و پنیرآنچه لازم است درباره دانه های خوراکی بدانیدآنچه لازم است درباره حبوبات بدانیددانستنی‌هایی درباره خمیرها، آردها، نان هادانستنی های مهم درباره سبزیجاتنکات مهم درباره میوه هادانستنی های مهم درباره ادویه جاتدانستنی‌هایی در مورد چای‌ها و دم کرده های گیاهیدانستنی های مهم درباره نوشیدنی ها«گروه خونی B»مهم ترین نکات درباره این گروه در یک نگاهدانستنی‌هایی در مورد گوشت‌ها و دام هادانستنی‌هایی درباره ماهی‌ها وحیوانات صدفداردانستنی های مهم در مورد لبنیات و پنیر و تخم مرغنکاتی در مورد روغن های جامد و مایعنکاتی در مورد دانه های خوراکیدانستنی های مهم درباره لوبیا و حبوباتدانستنی های مهم در مورد غلات، خمیر و نان هادانستنی های مهم درباره سبزیجاتآنچه لازم است در مورد میوه‌ها بدانیدآنچه لازم است در مورد میوه‌ها و سبزیجات بدانیددانستی های مهم در مورد ادویه‌هانکاتی در مورد چای‌ها و دم کرده ها«گروه خونAB»مهم ترین دانستنی‌ها در یک نگاهدانستنی های مهم در مورد گوشت‌ها و دام هانکات لازم در مورد ماهی‌ها و حیوانات صدفدارنکاتی که لازم است درباره لبنیات، پنیرها و تخم مرغ بدانیدنکاتی در مورد روغن های جامد و مایعنکاتی که لازم است در مورد دانه های خوراکی بدانیددانستنی های مهم در مورد میوه هانکاتی در مورد آب میوه‌ها و سبزیجاتنکاتی در مورد ادویه‌ها و چاشنی هانکات لازم در مورد دم کرده های گیاهیتمام مواد غذایی مناسب برای گروه های خونی در یک نگاهدانستنی های مهم درمورد نوشیدنی هافصل سوم: راه های ساده تر کردن رژیم غذایی بر اساسگروه خونراه های ساده تر کردن رژیم غذایی بر اساس گروه خونبرنامه پیشنهادی برای گروه خونیبرنامه پیشنهادی برای گروه خونیAبرنامه پیشنهادی برای گروه خونی Bبرنامه پیشنهادی برای گروه خونی ABساده ترین راهبهترین راهسریع ترین راه

more_vert نخود فرنگی های دوست داشتنی

ادامه مطلب

closeنخود فرنگی های دوست داشتنی

فعالیت آموزشی آنچه برای انجام فعالیت لازم است:چند کیلو نخود فرنگی با غلاف، ظرف‌های مناسب برای پوست‌گرفتن نخودها   ارسال مطلب توسط فخری یعقوبی اشرفی

more_vert نرم افزار تبدیل عکس به نقاشی GMX-PhotoPainter

ادامه مطلب

closeنرم افزار تبدیل عکس به نقاشی GMX-PhotoPainter

نرم افزار تبدیل عکس به نقاشی - GMX-PhotoPainter v2.8.0.1154 نرم افزار تبدیل عکس های دیجیتال به نقاشی های هنری با استفاده از نرم افزار GMX-PhotoPainter قادر خواهید بود تا به راحتی عکس های دیجیتالی خود را به نقاشی های زیبا و هنرمدانه ای در سبک های مختلف نقاشی مانند آبرنگ، پاستل، رنگ روغن، مداد رنگی و ... تبدیل نمایید. محیط این نرم افزار به گونه ای طراحی شده است که تمامی افراد بدون در نظر گرفتن میزان مهارت خود در ویرایش عکس ها به راحتی عکس مورد نظر خود را وارد نموده و با استفاده از ابزار های موجود در برنامه، تنها با چند کلیک و صرف چند دقیقه زمان، نقاشی فوق العاده ای از عکس دیجیتال خود تهیه کنند. GMX PhotoPainter دارای ابزارها و افکت های مختلفی از جمله قلمو، براش های مختلف، رنگ و روغن، آبرنگ، اسپری، مداد رنگی، قلم و جوهر و... می باشد و امکانی را برای شما فراهم می کند تا با ترکیب برس ها، بافت ها و تکنیک های مختلف نقاشی، یک سبک متفاوت را برای خود خلق کنید. قابلیت های کلیدی نرم افزار GMX-PhotoPainter:- تبدیل عکس های دیجیتال به نقاشی های زیبا- خلق یک نقاشی در سبک های مختلف آبرنگ، پاستل، رنگ روغن، مداد رنگی و ...- دارای 40 ابزار و پاراکتر مختلف- اعمال افکت- امکان ایجاد سبکی منحصر بفرد- محیط کاربری با استفاده آسان

more_vert محققان لیزرهایی کوچک‌تر از سلول‌های قرمز خون ساختند

ادامه مطلب

closeمحققان لیزرهایی کوچک‌تر از سلول‌های قرمز خون ساختند

محققان ذراتی ساختند که می‌توانند تابش لیزر داشته باشند، این ذرات که از سلول‌های قرمز خون کوچک‌تر هستند قادرند در خون شناور باشند. به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، محققان روشی ارائه کردند که با استفاده از آن می‌توان لیزرهایی کوچک‌تر از سلول‌های قرمز خون تولید کرد، این میکرولیزرها قادرند تا نور مادون قرمز را به پرتوهایی با فرکانس بالاتر تبدیل کنند؛ این ساختار از جنس نانوذرات بوده و کوچک‌ترین لیزری است که تاکنون ساخته شده است. این لیزرها می‌توانند نشر ثابت و پایداری را در مدت زمان چند ساعت ایجاد کنند، آن‌ها زمانی که در جریان خون شناور باشند یا در هر یک از سیالات زیستی معلق باشند قادرند تا نشر نور را انجام دهند. این لیزرهای کوچک به قدری پایدار هستند که بتوانند به مدت چند روز به کار خود ادامه دهند، این دستاورد می‌تواند منجر به فناوری تصویربرداری جدیدی شود که در آن از پرتو مادون قرمز برای کنترل فعالیت‌های زیستی بدن استفاده شود. علاوه‌بر این، این لیزرهای کوچک می‌توانند درهای تازه‌ای به سوی ساخت تراشه‌های کامپیوتری نوری باز کنند. این تیم تحقیقات بین‌المللی روشی ارائه کردند که می‌تواند ذرات میکروسکوپی پوشش ‌داده شده با نانوذرات را به لیزرهای کوچکی تبدیل کند که از سلول‌های قرمز خون کوچکتر هستند. نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای با عنوان “Continuous-wave upconverting nanoparticle microlasers” در نشریه Nature Nanotechnology به چاپ رسیده است. محققان این پروژه دریافتند زمانی که لیزر به نانوذرات تقویت شده با تولیم می‌تابد، نشر نور از سطح این نانوذرات ایجاد می‌شود. این در حالی است که خود نانو ذرات روی سطح دانه‌های میکروسکوپی سوار شده‌اند. نور ایجاد شده می‌تواند در یک ثانیه هزاران بار به دور دانه‌های میکروسکوپی گردش کند و در عین حال با برخورد به اطراف تغییر فرکانس داده و نور مرئی ایجاد کند. زمانی که شدت نور در حال حرکت به یک حدی برسد، نور می‌تواند به طول‌موج خاصی برسد و تابش در آن طول‌موج صورت گیرد. زمانی که محققان این دانه‌ها را در معرض لیزر مادون قرمز قرار دادند، این دانه‌ها شروع به تغییر طول موج کردند و نوری با فرکانس بالاتر ایجاد شد.

more_vert چطور قند خون را در سطح متعادل نگه داریم؟

ادامه مطلب

closeچطور قند خون را در سطح متعادل نگه داریم؟

 آگاه بودن درباره تاثیر مواد غذایی بر قند خون، برای همه افراد بخصوص کسانی که از چاقی و دیابت رنج می برند، اهمیت زیادی دارد. افت یا افزایش قند خون، هر دو خطرناک بوده و منجر به کاهش حساسیت به انسولین، نوسانات خلقی، استرس، سردرد، و افسردگی می شوند. در عوض در پیش گرفتن 6 عادت سالم، می تواند منجر به تعادل قند خون شده و باعث بهبود سلامت شما در طولانی مدت شود: مصرف چربی های سالم: مصرف چربی های سالم مانع افزایش قند خون می شود. برای ثبات قند خون، شما نیاز به مصرف چربی هایی از جمله روغن نارگیل، دانه های چیا، آجیل، زرده تخم مرغ، آووکادو و روغن زیتون دارید. اجتناب از تحمل گرسنگی: وقتی وعده ها را جا می اندازید و وعده برای مدت طولانی خالی می ماند، باعث افزایش تولید هورمون مرتبط با پرخوری یعنی گرلین می شود. گرلین باعث می شود به طور ناخواسته به دنبال غذای بیشتر باشید. سعی کنید فاصله بین وعده ها بیشتر از 4 تا 5 ساعت نشود. حتی اگر از صبحانه متنفر هم هستید باز سعی کنید صبح ها چیزی میل کنید، مثلا ماست، کره بادام زمینی، چند قطعه سیب، و یا شیر سویا. مصرف پروتئین: پروتئئین ها نیز مانند چربی جذب قند را در خون کاهش می دهند. اگر از یک خوراکی شیرین مانند یک عدد سیب لذت می برید، سعی کنید به طور هوشمندانه آن را با با پروتئینی مانند ماست یونانی ترکیب کنید. این ترکیب ساده می تواند منجر به پایداری قند خون شود. لذت بردن از میوه ها: میوه ها منبع عالی از کربوهیدرات ها هستند. مصرف کربوهیدرات های پیچیده موجود در سیب زمینی شیرین و مصرف میوه های غنی از فیبر برای بهبود فرایند هضم و بهبود سطح قند خون مفید است. بهبود کیفیت خواب: تعادل قند خون و حفظ وزن در محدوده سالم، فقط منوط به رژیم غذایی نیست. مطالعات نشان داده اند که خواب ضعیف می تواند خطر ابتلا به دیابت و چاقی را افزایش دهد. کاهش کیفیت خواب حساسیت به انسولین را کاهش می دهد. برای بهبود تعادل قند خون سعی کنید 7 تا 9 ساعت خواب شبانه را تجربه کنید. ورزش کافی: مطالعات نشان می ‌دهد که استراحت برای مدت حداقل هفت روز سبب اختلال در متابولیسم قندخون می‌ شود. ورزش باید در توان ‌بخشی بیماران دیابتی مورد استفاده قرار گیرد و آنهم برای کاهش میزان قند خون. ورزش نیاز به انسولین را در بیماران وابسته به انسولین کاهش می ‌دهد. ورزش منظم در بیماران دیابتی اساس درمان است.

more_vert کاهش کلسترول خون با چند روش ساده

ادامه مطلب

closeکاهش کلسترول خون با چند روش ساده

کلسترول بالا یکی از مهمترین عواملی است که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. داروها می‌توانند منجر به کاهش کلسترول شوند ولی با چند روش ساده و تغییر در سبک زندگی می‌توان کلسترول خون را به طور طبیعی کاهش داد. کاهش کلسترول از سخت‌شدن رگ‌های خونی و تشکیل پلاک‌های خون در رگ ها و انسداد آنها جلوگیری می‌کند همچنین یک روش موثر برای سلامت سیستم قلب و عروق است. در ادامه به چند راهکار ساده برای کاهش کلسترول اشاره شده است. با چند تغییر غذایی ساده می‌توان به کاهش کلسترول خون کمک کرد: مصرف چربی‌های اشباع را کاهش دهیدگوشت قرمز و لبنیات پرچرب حاوی چربی‌های اشباع هستند. چربی‌های ترانس مصرف نکنیدچربی های ترانس که معمولا به عنوان روغن‌های هیدروژنه شناخته می‌شوند، در اغلب کره‌های مارگارین‌، کوکی، شیرینی و کیک وجود دارند. غذاهای حاوی امگا ۳ مصرف کنیدانواع ماهی، خاویار، روغن زیتون، حبوبات، تخم مرغ، ریحان، اسفناج، گردو، میگو، گل کلم، بذرکتان، ماهی آزاد، ساردین، دانه سویا و کلم بروکلی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. مصرف فیبر را افزایش دهیدفیبر محلول جذب کلسترول در خون را کاهش می‌دهد. ذرت، انواع لوبیا، نخود فرنگی، گندم و محصولاتش، عدس، گلابی، سیب، بادام، تمشک، گل کلم، آووکادو، آلوی سیاه، انبه، انواع توت، کدوتنبل حاوی فیبر هستند. روزی دو سیب مصرف کنیدمطالعات جدید محققان دانشگاه ریدینگ در انگلیس نشان می‌دهد مصرف دو سیب در روز به کاهش کلسترول و احتمال بروز بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.هر عدد سیب متوسط، حاوی ۴ گرم فیبر و ۹۵ کالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و A‌ و مواد معدنی فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن است. این میوه سرشار از ترکیبی به نام پلی‌فنول است. پلی فنول و فیبر موجود در موجود در سیب در کاهش کلسترول کلی و LDL‌ نقش دارند و نشانگرهای مرتبط با سلامت عروق خونی را در بیمارانی که به کلسترول بالا مبتلا هستند، بهبود می‌بخشند. فیبر موجود در سیب از تجمع پلاک در شریان‌ها جلوگیری می‌کند و ترکیب فنولی موجود در پوست سیب، مانع از رسوب کلسترول در دیواره رگ‌ها می‌شود. ورزش منظم و فعالیت بدنی را فراموش نکنیدورزش منجر به افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود. متخصصان حداقل پنج بار ورزش سبک به مدت ۳۰ دقیقه در هفته را ضروری می‌دانند. پیاده‌روی، دوچرخه سواری، شنا، یوگا و ایروبیک از جمله ورزش های توصیه‌شده هستند. سیگار را ترک کنیدترک سیگار یک عامل مهم در کاهش کلسترول خون است. ترک سیگار فشار خون و ضربان قلب، عملکرد ریه و گردش خون را بهبود می‌بخشد و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. وزن خود را کاهش دهیدحتی یک کیلوگرم وزن اضافی در میزان کلسترول موثر است. با چند تغییر ساده وزن خود را کاهش داده و به تبع آن کلسترول نیز کاهش می‌یابد. به جای نوشیدنی‌های شیرین از آب استفاده کنید، غذای سرخ‌کرده نخورید. به جای تنقلات مضر، میان‌وعده‌های سالم مانند میوه و آجیل استفاده کنید. به جای استفاده از ماشین، مسیرهای کوتاه را پیاده‌روی کنید. پله را جایگزین آسانسور کنید.

more_vert کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد دوم)

ادامه مطلب

closeکتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد دوم)

با پیشرفت سریع دانش موجود در ارتباط با تکنولوژی تولید محصولات غذایی ضروری است تا درک و شناخت کافی از شیمی اجزای پروتئینی تشکیل دهنده این محصولات را با توجه به خواص عملکردی آن ها فرا بگیریم. مطالب این کتاب برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی و به ویژه دانشجویان گرایش شیمی صنایع غذایی مفید خواهد بود. در این کتاب، مطالب با شیوه ای روان و جمله بندی رسا بیان شده اند به گونه ای که تمام مطالب آن، به جز چند بخش که درک عمیق آنها نیاز به فهم علوم پایه ای دارد برای تمامی مخاطبان قابل استفاده خواهد بود. امیدوار هستیم که کتاب حاضر به پر کردن شکاف موجود در صنایع غذایی و سطح فن آوری در ارتباط با پروتئین های غذایی کمک نماید. در این کتاب سعی بر آن بوده است که ضمن امانت داری، واژگان تخصصی کتاب مطابق با اصطلاحات رشته صنایع غذایی ترجمه شوند تا اشکالات ترجمه کتاب به حداقل برسد. با تمام تلاشی که برای یک ترجمه روان و بی نقص از کتاب صورت گرفته است، آن را خالی از اشکال نمی دانیم. فهرست مطالب فصل اول:پروتئین‎های تخم مرغ1- پروتئین های تخم مرغ 3-1 ساخت ترکیبات سفیده تخم مرغ 4-1 خواص عملکردی سفیده تخم مرغ 5-1 نتیجه گیری: سفیده تخم مرغ 6-1 زرده تخم مرغ: ترکیب شیمیایی و ساختار 8-1 خواص عملکردی زرده تخم مرغ 9-1 نتیجه: زرده تخم مرغ 10-1 وضعیت مقرراتی: پروتئین‎های تخم مرغ به عنوان آلرژن‎های غذاییفصل دوم:پروتئین‎های سویا2- پروتئین های سویا 1-2 مقدمه 2-2 پروتئین های ذخیره ای لوبیای سویا: ساختار-عملکرد مرتبط با بتاکنگلیسینین و گلیسینین 3-2 پروتئین سویا به عنوان یک جزء غذایی 4-2 بهبود عملکرد پروتئین سویا 5-2 نتیجه گیریفصل سوم:پروتئین‎های نخودفرنگی و سایر بقولات3- پروتئین های نخود فرنگی و سایر بقولات 2-3 فرآوری و خالص سازی پروتئین 3-3 ویژگی های نخود فرنگی و دیگر پروتئین ها و ایزوله های بقولات 4-3 خواص کاربردی در ایزوله ها و روش های بهبود آنها 5-3 استفاده از پروتئین نخود فرنگی و ویژگی های دیگر بقولات در مواد غذایی 6-3 چالش های آتی و تمایل به استفاده از پروتئین های نخود فرنگی و دیگر بقولاتفصل چهارم:گلوتن گندم: تولید، خواص و کاربرد4- گلوتن گندم: تولید، خواص و کاربرد 1-4 مقدمه 2-4 تولید جهانی و تجارت 3-4 فرآیندهای تولید گلوتن گندم 4-4 ترکیب و ساختار پروتئین 5-4 خواص عملکردی و حسی 6-4 اصلاح گلوتن برای خواص کاربردی جدید 7-4 استفاده و کاربردهای گلوتن گندم 9-4 گرایش های آتیفصل پنجم:پروتئین‎های کانولا و دانه‎های روغنی دیگر5- پروتئین های کانولا و دانه های روغنی دیگر 1-5 مقدمه 2-5 فرآیند و جداسازی پروتئین 3-5 ویژگی های کانولا و دیگر پروتئین های دانه های روغنی و ایزوله ها 4-5 ویژگی های عملکردی 5-5 کاربردهای کانولا و دیگر پروتئین های دانه های روغنی 6-5 مسائل مربوط به استفاده از پروتئین کانولا و دیگر دانه های روغنیفصل ششم:پروتئین‎های سیب زمینی6- پروتئین های سیب زمینی 1-6 مقدمه 2-6 ویژگی های فیزیکوشیمیایی پروتئین های مختلف سیب زمینی 3-6 عملکرد انواع پروتئین های مختلف سیب زمینی 4-6 جداسازی پروتئین سیب زمینی 5-6 ویژگی های صنعتی آماده سازی پروتئین سیب زمینی تولید شده 1-5-6 آماده سازی پروتئین سیب زمینی 6-6 موارد استفاده و کاربردها 7-6 وضعیت تنظیمی و ایمنیفصل هفتم:پروتئین‎های جلبک7- پروتئین های جلبک 1-7 مقدمه 2-7 کشت و تولید جلبک ها و پروتئین های جلبکی 3-7 ترکیب پروتئین های جلبکی 4-7 روش های استخراج و فرآیند پروتئین های جلبکی 5-7 ویژگی های عملکردی پروتئین های جلبک 6-7 کیفیت تغذیه ای پروتئین های جلبکی 7-7 جنبه های سم شناسی و ایمنی 8-7 کاربرد پروتئین های جلبک 9-7 گرایش های آتی

more_vert تعیین قدمت اثر انگشت ممکن شد

ادامه مطلب

closeتعیین قدمت اثر انگشت ممکن شد

 شیمی‌دانان دانشگاه ایالتی آیووا راهی برای تعیین قدمت اثر انگشت‌ها کشف کردند. به گزارش پایگاه اینترنتی «فیز»، «پیج هینرز» از دانشگاه ایالتی آیووا با استفاده از یک الگوریتم کامپیوتری مشغول تجزیه و تحلیل عینی تخریب و از هم پاشیدگی اثر انگشت در طول زمان بود تا بتواند قدمت آن را تعیین کند که متوجه نکته دیگری در داده‌هایش شد، روغن‌های چرب اشباع نشده در اثر انگشت از نتیجه سنجش‌های وی غائب بودند. محققان پس از بررسی‌های متعدد سرانجام به جواب رسیدند: با ناپدید شدن چربی‌های اشباع نشده یا تری اسیل گلیسرول‌ها از داده ها، ترکیبات دیگر ناشی از واکنش با اُزن (اُزنکافت) به جای آنها ظاهر می‌شدند. کشف این موضوع به انجام مطالعات و آزمایشات متعددی در تایید این موضوع منجر شد که اُزن باعث تجزیه و از هم پاشیدگی چربی‌های اشباع نشده در اثر انگشت می‌شود؛ این یافته اساس ابداع یک ابزار کارآمد برای تعیین قدمت اثرانگشت‌ها شد. محققان در ادامه از دستگاهی به نام «طیف سنجی جرمی واجذبی/یونشی لیزری به کمک ماتریس» یا (matrix-assisted laser desorption / ionization mass spectroscopy) استفاده کردند. این فناوری از یک لیزر برای آنالیز ترکیبات باقی مانده بر روی یک سطح استفاده کرده و سپس میزان جرم و بار الکتریکی هر جزء از یک نمونه چون روغن های مختلف موجود در یک اثر انگشت را ثبت می‌کند. این ابزار تصویربرداری به شیمیدان‌ها اجازه داد تا تجزیه روغن‌های اشباع نشده موجود در اثرانگشت را در اثر واکنش با اُزن هوا ردیابی کرده و قدمت اثر انگشت را تعیین کنند. با این وجود داده‌های این مطالعه نشان داد که میزان چربی‌های اشباع نشده در اثر انگشت افراد، میزان واکنش این چربی‌ها با اُزن و تجزیه ناشی از آن در افراد مختلف متفاوت است. بنابراین هنوز به انجام تحقیقات بیشتر در این باره و همچنین در مورد عوامل زیست محیطی چون رطوبت که بر میزان واکنش چربی‌های اشباع نشده مذکور با ازن تاثیر می‌گذارند، نیاز است. گزارش این پژوهش در مجله Analytical Chemistry منتشر شده است.

more_vert نرم افزار تبدیل حرفه ای عکس به نقاشی هایی در سبک های مختلف هنری AKVIS ArtWork

ادامه مطلب

closeنرم افزار تبدیل حرفه ای عکس به نقاشی هایی در سبک های مختلف هنری AKVIS ArtWork

نرم افزار تبدیل حرفه ای عکس به نقاشی هایی در سبک های مختلف هنری - AKVIS ArtWork v11.1.1987.17417 x86/x64 نرم افزار تبدیل حرفه ای عکس به نقاشی هایی در سبک های مختلف هنری AKVIS ArtWork یک نرم افزار هنری حرفه ای برای تبدیل عکس به نقاشی می باشد که با ارائه سبک های مختلف نقاشی به شما کمک می کند تا بتوانید آثار هنری فوق العاده ای را از عکس های خود ایجاد کنید. برای کار کردن با این نرم افزار نیاز به هیچ گونه مهارت در زمینه طراحی و نقاشی نخواهید داشت. AKVIS ArtWork با هدف ارائه تکنیک های مختلف نقاشی طراحی شده است و از سبک های نقاشی رنگ و روغن، آبرنگ، گواش، کمیک، قلم و جوهر، لینوکوت، پاستل و پوینتلیسم (نقاشی نقطه نقطه)، به طور جداگانه یا در ترکیب باهم استفاده می کند. این نرم افزار راه حلی قدرتمند برای بیان خلاقیت هنری شماست که بدون نیاز به قلم مو و رنگ و با بهره گیری از فن آوری های پیشرفته موجود، می توانید به صورت یک هنرمند مجازی، طرح های جذابی را برای ساخت کارت تبریک یا یک پوستر خلق کرده و بر روی یک پرینتر رنگی چاپ کنید و به عنوان هدیه ای ارزشمند و جذاب، به دوستان و خانواده تقدیم کنید. قابلیت های کلیدی نرم افزار ArtWork:- تبدیل عکس به نقاشی- ارائه سبک های مختلف نقاشی رنگ و روغن، آبرنگ، گواش، پاستل و ...- امکان ترکیب سبک های مختلف با یکدیگر- امکان چاپ از طریق پرینتر های رنگی- ارائه مجموعه ای از تنظیمات مختلف- رابط کاربری آسان