
لیلا عظیمی در کتاب فرزندم زیاد تلویزیون نگاه میکند، به بررسی دغدغههای والدین نسبت به بزرگ شدن فرزندان و وابستگی آنها به مدیا و تکنولوژیهای دیجیتال اشاره میکند. یکی از دغدغههای این روزهای والدین، این است که فرزندانشان زیاد تلویزیون میبینند. از جلوی تلویزیون بلند نمیشوند، با تلویزیون مشق مینویسند، غذا میخورند و حتی، عادت دارند قبل از خواب، تلویزیون ببینند و پای تلویزیون بخوابند. برای بهبود این وضع و پیدا کردن جواب، میتوان این کتاب روانشناسی را مطالعه کرد. حقیقت این است که، بچهی تازه به دنیا آمده، تلویزیون را نمیشناسد. کودک، در بدو تولد، فقط مادرش را میشناسد؛ و به تدریج با دنیای اطرافش، آشنا شده و تا قبل از سه ماهگی، ادراک تصویری کاملی ندارد؛ به خصوص، از تصاویر دیجیتال تلویزیون! چرا که این تصاویر، مملو از رنگ هستند و با سرعت بالایی، پخش میشوند و تغییر میکنند و سرعت پردازش مغز نوزاد، در ماههای اول، هنوز به اندازهای نیست که بتواند این حجم از اطلاعات را، با این سرعت، پردازش کند و به همین دلیل، تماشای تلویزیون، برایش ادراک ناقص و به هم ریختهای ایجاد میکند که حتی ممکن است، گاهی اضطرابآور هم باشد.

نخستین مدل تلویزیون هوشمند با برند نوکیا از فردا دهم دسامبر (۱۹ آذر) به بازار عرضه میشود. به گزارش پایگاه اینترنتی «ورج»، برند نوکیا معمولا با گوشیهای موبایل شناخته میشود اما ظاهرا این کمپانی در حال گسترش حوزه فعالیت خود است یا دستکم برند خود را برای این منظور در اختیار فروشندگان شخص ثالث قرار داده است. شرکت هندی فلیپکارت (Flipkart) مجوزهای لازم، از برند نوکیا در تلویزیونهای هوشمند ساخت خود استفاده خواهد کرد. این مدل تلویزیون نخستین محصولی است که با برند نوکیا به بازار تلویزیون جهان عرضه میشود. سیستم صوتی این تلویزیون ۵۵ اینچی هوشمند الایدی مجهز به سیستم عامل اندروید که (Nokia Ultra HD (۴K نام دارد، شامل دو اسپیکر ۲۴ واتی ساخت شرکت آمریکایی جیبیال خواهد بود. از دیگر ویژگیهای این تلویزیون میتوان به نمایشگری با نسبت تصویر ۱۶:۹، نرخ تازهسازی ۶۰ هرتز، پشتیبانی از فرمت دالبی ویژن و HDR10، سه پورت اچدیامآی و دو پورت یواسبی اشاره کرد. به گزارش رسانههای خبری، این نخستین تلویزیون هوشمند مزین به برند نوکیا از تاریخ ۱۰ دسامبر (۱۹ آذر) به بازار عرضه شده و به قیمت ۵۸۹ دلار به فروش خواهد رسید.

مقاله علمی و پژوهشی" بازنمایی هویت ملی در مجموعه های تاریخی تلویزیون " مقاله ای است در 20 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به بازنمایی هویت ملی در مجموعه های تاریخی تلویزیون ، امر سیاسی ، سیاست فرهنگی ، نظریه هژمونی و نظریه گرامشی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" نقش تلویزیون در ایجاد و تقویت فضای عمومی " مقاله ای است در 22 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به نقش تلویزیون در ایجاد و تقویت فضای عمومی ، نظریه هابرماس ، مدیریت رسانه ، حوزه عمومی و گستره همگانی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" مدیریت تلویزیون ، رسانه های نوین و بازار آگهی " مقاله ای است در 22 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مدیریت تلویزیون ، رسانه های نوین و بازار آگهی ، اقتصاد رسانه ، مدیریت رسانه ، صنعت تبلیغات ، آگهی تبلیغاتی ، آگهی تلویزیونی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" تلویزیون های ماهواره ای و نگرش دختران به روابط پیش از ازدواج " مقاله ای است در 14 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به تلویزیون های ماهواره ای و نگرش دختران به روابط پیش از ازدواج ، نگرش ، دگرگونی ارزشی و ماهواره اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" رادیو تلویزیون ، خدمت عمومی و قرن بیستم" مقاله ای است در 35 صفحه با معرفی 50 منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به رادیو تلویزیون ، فضای عمومی ، نئولیبرالیسم ، مقررات زدایی ، خصوصی سازی ، جهانی سازی ، خدمت عمومی و قرن بیستم اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

نرم افزار ضبط تصویر از محیط ویندوز با Video Capture Master 7.1.0.263 ابزار سودمند ضبط ویدئو که می توان از هر منبعی تصویر گرفت آیا شما تمایل به ضبط ویدئو و عکس در زمان واقعی هستید؟Video Capture Master نرم افزار ابزاری جهت ضبط بلادرنگ تصویر و عکس از وب کم، تلویزیون، ویدئو و دوربین دیجیتالی و ... می باشد. توسط این نرم افزار شما می توانید هر خصوصیت وسایل ضبط را تنظیم کرده و فایل های ضبط شده را پیش نمایش کرده، حتی تلویزیون تماشا کنید اگر وسیله میزان کننده نصب شده باشد. این برنامه ضبط صوت و تصویر را پشتیبانی می کند و فایل ویدئویی ضبط شده را در فرمت AVI ذخیره می شود. قابلیت های کلیدی نرم افزار Video Capture Master:- قابلیت ضبط ویدئو و ذخیره آن در فرمت AVI- توانایی ضبط ویدئو یا عکس از منابع ورودی ویدئو با USB ،DV و میزان کننده تلویزیون- امکان تنظیم خصوصیات وسایل ضبط- قابلیت تنظیم چندین نصب رمزگذار صوتی و تصویری- ارسال ویدئو توسط ایمیل- گرفتن عکس فوری با کلید فوری- قابلیت پیش نمایش و ضبط ویدئو- تماشای تلویزیون در صورت نصب کارت میزان کننده- قابلیت جستجو و ویرایش فایل های رسانه ای ضبط شده- و ...

مقاله علمی و پژوهشی" تبلیغات تجاری تلویزیون و انتخاب محصولات از طرف مشتریان " مقاله ای است در 32 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به تبلیغات تجاری تلویزیون و انتخاب محصولات از طرف مشتریان ، الگوی مصرف ، اعتماد مشتریان و جذابیت تبلیغات تجاری نووری اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" الگوی مطلوب برنامه های دینی تلویزیون " مقاله ای است در 22 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به الگوی مطلوب برنامه های دینی تلویزیون ، برنامه دینی ، صنعت رسانه ، رسانه دینی ، دیدگاه ابزار گرایانه ، دیدگاه ذات گرایانه و نظریه همگرا اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" منابع مالی و تولید اخبار تلویزیون " مقاله ای است در 22 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به منابع مالی و تولید اخبار تلویزیون ، اتاق خبر ، منابع سرمایه ای ، کمیت خبر ، کیفیت خبر ، نظریه سیستمها ، اقتصاد رسانه و نظریه اقتصاد رسانه اشاره نووری اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" سواد رسانه ای و شیوه های نظارتی مادران بر مصرف تلویزیون ماهواره " مقاله ای است در 26 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به سواد رسانه ای و شیوه های نظارتی مادران بر مصرف تلویزیون ماهواره ، کنترل والدین ، تکنولوژی نوین ارتباطی ، ارزشهای اجتماعی و فرزندپروری اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب تأثیر الگوپذیری رفتار کودکان از رسانه نوشتهی زهرا اسدی، به بررسی آثار مخرب برنامههای تلویزیونی در تعلیم و تربیت فرزندان پرداخته است. کودکان ما امروزه در خانهای پا به دنیا میگذارند که تلویزیون در آن به طور میانگین هفت تا هشت ساعت در روز روشن است. حالا دیگر بیش از آنکه از مادربزرگها داستان و از پدربزرگها خاطره بشنویم، این تلویزیون است که داستانهای مربوط به انسانها، زندگی و ارزشهای آن را برای ما بیان میکند. تلویزیون، امروزه به عنوان عمومیترین و پرمخاطبترین رسانه جمعی، سهم عمدهای در آموزش و تأثیرگذاری مستقیم و غیرمستقیم بر فرهنگ و روح و روان جمعی دارد. تأثیرپذیری اکثریت خاموش جامعه از تلویزیون و برنامههای ماهوارهای بسیاری از اوقات کشورهای جهان سوم را با بحران فرهنگی روبرو کرده است. تلویزیون هر روز بر ما تسلط بیشتری مییابد و ما بایستی نگران آثار مخرب برنامههای آن برای کودکان و خانوادههای خود باشیم. این حق ماست و میبایستی عکسالعمل نشان دهیم. اگر چه تلویزیون مطرود نیست اما برنامههای تلویزیونی در مجموع زیانبار بودهاند. در غرب به نوعی و در شرق به شکلی دیگر خطر برنامههای مخرب تلویزیونی احساس میشود. ما بدبختانه فرزندانمان را با تلویزیون تربیت میکنیم وقتی میخواهیم آنان را ساکت کنیم برای آنان تلویزیون روشن میکنیم و یا آنان را به تماشای برنامههایی که خودمان هم نمیدانیم چه هستند دعوت میکنیم. خودمان هم متأسفانه عادت کردهایم به آنچه پخش میشود فقط خیره شویم و نگاه کنیم. بشر نیازمند به شناخت دنیای اطراف خود است و انتقال فرهنگ و روحیهی مدنی میتواند به صورتی سالم و سازنده انجام گیرد. اما به نظر میرسد تلویزیون یک مانع اصلی بر سر راه رسیدن به دنیای بهتر است؛ پس ما بایستی از آثار سوء این جعبه جادویی آگاه شویم و در ارتباط با تلویزیون مسئولیت خود را بپذیریم. در بخشی از کتاب تأثیر الگوپذیری رفتار کودکان از رسانه میخوانیم: هر چند کودک در تلویزیون دو نوع محتوا را مییابد که به او کمک میکنند تا نیازهای خود را از طریق دستیابی به آنچه که آن را پاسخهای خیالپردازانه و واقعبینانه نام نهادیم برآورده کند، روشن است که عملکرد اولیه و عمده تلویزیون برای کودکان سهمی است که تلویزیون در رفتار خیالپردازانه ایفا میکند. در حالی که تلویزیون سهمی در ارائه اطلاعات دارد، این گرایش نیز در آن وجود دارد که اذهان را از حل مشکلات زندگی واقعی منحرف کند. نه تنها کودکان عمدتاً در پی آن هستند که مطالبی را در تلویزیون بیابند که به احتمال بیشتر برانگیزاننده رفتار خیالپردازانه است، بلکه همچنین قبل از فراگیری مطالب واقعبینانه در سنینی به مراتب پایینتر نحوهی جستجوی مطالب خیالپردازانه را یاد میگیرند. تعجبآور نیست که چنین وضعی حاکم باشد، نسبتاً کار راحتی است که انسان بنشیند و سرگرم شود، اما جستجوی اطلاعات مستلزم آن است تا شما عمداً هر لذت ممکنی را که از تماشای تلویزیون حاصل میشود به تعویق اندازید و برای مدتی، به جای کاهش تنش، احتمال افزایش تنش را بپذیرید و در مقابل همان لامپ تصویری که ملتمسانه از شما میخواهد تا بیارامید و از آن لذت ببرید، به سختی به کار بپردازید. اینها همه از جمله رفتارهای پیچیده و سخت به شمار میروند. بنا به دلایل یاد شده، وقتی کودکان به فواید جستجوی واقعیت واقف شوند، به احتمال زیاد مطالب واقع بینانه را بیشتر از طریق رسانههای چاپی جستجو میکنند تا از طریق تلویزیون. فهرست مطالبمقدمهفصل اول: تواناییهای رسانهفصل دوم: جهان جدید تلویزیونفصل سوم: یادگیری از تلویزیونفصل چهارم: تأثیرات جسمی و روانی تلویزیون بر کودکانمنابع مآخذ

نرم افزار تبدیل فیلم ها و عکس ها به نمایش های بزرگ در تلویزیون - Photos And Videos On TV HD Ultimate v7.8.2 نرم افزار تبدیل فیلم ها و عکس ها به نمایش های بزرگ در تلویزیون Photos and Videos on TV HD Ultimate نرم افزاری برای تبدیل و تماشای فیلم ها و عکس های خود در نمایش های بزرگ و جذاب می باشد. این نرم افزار راه حلی برای اشتراک گذاری فیلم ها و عکس های خود با دیگران و مشاهده آن ها در تلویزیون است. کافیست فایل های خود را از دوربین، موبایل یا ... وارد نرم افزار کرده و با ترکیب عکس ها و فیلم های خود و اضافه نمودن جلوه های ویژه، ترنزیشن، موسیقی و متون متحرک آن ها را جذاب تر و دیدنی تر کنید. این نرم افزارمجموعه ای از ابزار های ویرایشی مختلف، فیلتر ها، افکت های تصویری، افکت های صوتی و ... در اختیار شما قرار می دهد تا به دلخواه خود آن ها را تنظیم کنید. در نهایت نتیجه کار خود را می توانید بر روی کامپیوتر، گوشی آیفون، آیپاد یا تلویزیون، در سایز بزرگ، تماشا کرده و یا بر روی یک دی وی دی رایت کنید. قابلیت های کلیدی نرم افزار Photos and Videos on TV HD Ultimate:- ترکیب عکس ها و فیلم ها با جلوه های ویژه، ترنزیشن، موسیقی و متون متحرک- وارد کردن فایل ها از یک دوربین دیجیتال، دوربین فیلمبرداری، وب کم، تلفن همراه یا ...- ترنزیشن ها و افکت های قابل تنظیم- فیلترهای خودکار: نگاتیو، سیاه و سفید، موزاییکی و ...- ابزار های ویرایش عکس پیشرفته: اصلاح قرمزی چشم، برش، چرخش و ...- افکت های 3D باور نکردنی و جذاب- قالب های ترکیب دو بعدی و سه بعدی برای انیمیت کردن همزمان چندین عکس- ویرایش صوتی پیشرفته با کمک مجموعه ای از افکت های صوتی و اکولایزر 10 باند: reverb، echo، chorus، hall ...- ایجاد زیرنویس ها و عناوین متحرک- مشاهده لحظه ای پیش نمایش در فرمت TV پیش از تبدیل- رایت فیلم ها بر روی VCD, Mini-DVD و DVD- حدود 100 قالب منو دی وی دی قابل تنظیم- حدود 20 مدل از بکگراند های متحرک برای برجسته سازی منوهای دی وی دی- نمایش آثار خود را بر روی یک کامپیوتر یا تلویزیون با یک lounge DVD player- انتقال خروجی به MPEG-1, MPEG-2, WMV, DivX, AVI, PSP, mobile phone, iPod, iPhone و Apple TV- پردازش تصویر بهینه برای آخرین فن آوری های DirectX و پردازنده های دو هسته ای- آپلود کلیپ های ویدئویی به وب سایت های معروف یوتیوب و Dailymotion- بازیابی فیلم های ضبط شده به یک هارد اکسترنال از طریق FTP

وقتی کودک حرفشنوی ندارد، علت را بررسی کنید :گوش نکردن به حرف والدین و بیتوجهی به درخواست آنها، یکی از روشهایی است که معمولا کودکان با استفاده از آن، بزرگسالان را به جنگ قدرت دعوت کنند...

کتاب فرهنگسازی تلویزیون برای کودکان و نوجوانان، تلویزیون بهارستان نوشتۀ الهه کسمایی، در قالب تحقیقی علمی و با ارائهی مواردی مانند فرهنگ دیداری و فلسفهی رسانه به بررسی تأثیر تلویزیون بر آیندهی کودکان و نوجوانان تاجیکستان میپردازد. فلسفه بنیادین تلویزیون کودک و نوجوان، تربیت فرزندانی برای زندگی بهتر است. زندگیای که در آن کودک با حال خوب بتواند مراحل رشد و پذیرش فرهنگی را طی کند، آموزش ببیند، اجتماعی شود و در نهایت از جهانبینی صحیحی برخوردار شود. یکی از مهمترین کارکرد رسانهها کمک به روند فرهنگ پذیری است. فرهنگ پذیری عبارت است از جریان انتقال اندیشهها، هنجارها، باورها، معیارها و نمونههای رفتاری موجود در فرهنگ جامعه به افراد، نهاد خانواده و سپس نهاد تعلیم و تربیت. کودکان و نوجوانان به گونهای وسیع و بیسابقه مورد تأثیر رسانههای جمعی قرار دارند. کودکان در زمرهی گروههای آسیبپذیر اجتماعی قرار میگیرند. آنچه بر ذهن کودک وارد میشود، در روان او باقی میماند و جزئی از شخصیت آیندهی او میشود. کودک با دیدن هر برنامهی تلویزیونی به انسانی دیگر تبدیل میشود. پس باید در برابر پیامهای صحیح، علمی و فرهنگی قرار گیرد. زیرا تلویزیون فرهنگ او را شکل میدهد و به نوعی فرهنگسازی میکند. وسایل ارتباط جمعی مهمترین شاخصهی جامعه مدرن به شمار میآید و شامل رادیو، تلویزیون، سینما، نشریات و اینترنت میباشند. در این میان نقش رسانههای تصویری و به خصوص تلویزیون نسبت به سایر رسانهها برجستهتر و در مقایسه با دیگر رسانهها از مطلوبیت بیشتری برخوردار است. این امر به خصوص آنجا تحقق مییابد که کودکان به عنوان متقاضیان جدی برنامههای تلویزیون مطرح میباشند. ضرورت این تحقیق از آن جهت است که کودکان و نوجوانان تاجیکستان به عنوان بخشی از مردم جهان، فرهنگ، ارتباطات و آینده را از تلویزیون دریافت میکنند. هدف این پژوهش فرهنگسازی تلویزیون بهارستان است. با توجه به اینکه زندگی کودک تاجیکی از زبان، ارتباطات، خانواده، نوع تغذیه، تفکر، مدرسه، ارتباط با کودکان مهاجر، جنسیت، انگیزه، سنت و مدرنیته، زیباییشناسی، قهرمان تلویزیونی، آیندهنگری، آموزش، تعامل، ذهن فلسفی، هویتپذیری و سایر عوامل فرهنگساز تأثیر میگیرد، همهی این نشانهها در تلویزیون بهارستان باید تحلیل شود. به طور کلی در این کتاب بررسی میشود که آیا تلویزیون بهارستان، فلسفهی بنیادینی بر پایه و اساس فرهنگسازی مناسب برای کودک و نوجوان را دارا میباشد یا خیر؟ روش تحقیق در این رساله، مطالعات اسنادی کتابهای فارسی، انگلیسی، تاجیکی و روسی دربارهی تلویزیون کودک و نوجوان، مصاحبهی هدایت شده با کارمندان و مدیریت شبکه بهارستان، بازدید از این شبکه و مشاهدهی حدود 14 ماه برنامههای تلویزیون بهارستان در سالهای 2012 و 2013 بوده که 6 ماه از این بازبینی مورد تحلیل قرار گرفته است. همچنین از پرسشنامهای برای سنجش تأثیر فرهنگسازی شبکهی بهارستان برکودکان فارسی زبان ایران، تاجیکستان و افغانستان استفاده کردهاند. در بخشی از کتاب فرهنگسازی تلویزیون برای کودکان و نوجوانان، تلویزیون بهارستان میخوانیم: ویژه برنامههای سالگرد استقلال، روز ارتش، نوروز، روز مادر، گشایش مدارس و سال نو مسیحی از برنامههایی بود که در زمان بازبینی دیده شد. در ویژه برنامههای نوروز ارتباط بین نسلها خوب نمایش داده شد، حرمت آنان پاس داشته شد و به کودکان یادآوری شد که همواره به بزرگترها احترام بگذارند، یکی از مهمترین مسائل فرهنگ و فرهنگسازی در تلویزیون کودک ارتباط بین نسلها میباشد زیرا این امر باعث ارتباط فرهنگی میشود و یکی از مهمترین وظایف تلویزیون کودک جلوگیری از قطع فرهنگی است. برنامههای مستند–گزارشی که افراد مسن از خاطرات خود رو به دوربین برای کودکان و نوجوانان از نوروز میگفتند. البته کودک و نوجوانان در صحنه حضور نداشتند و همین امر از انرژی برنامه کم میکرد. زیرا حضور کودک و نوجوان در برنامه و سوال و جواب باعث تعاملی شدن برنامه میشد و تعاملی شدن هم باعث تولید انرژی بیشتر در برنامههای کودک و نوجوان میشود. بخش عمده ویژه برنامه گشایش مدارس در ماه سپتامبر، پیام رئیس جمهور تاجیکستان بود که به صورت زنده و هم زمان در مدارس ولایات صغد و خطلان و بدخشان پخش شد. این پیام در مدارسی خاص که دانش آموزان این پیام را از طریق ویدئو پروجکشن میدیدند و در هر مدرسه یکی از کودکان و نوجوانان به عنوان نماینده با رئیس جمهور گفتگو یا از ایشان سوال میکرد و رئیس جمهور هم پاسخ میداد. در تاجیکستان هنگام پخش پیام رئیس جمهور تمام شبکههای دولتی به پخش این پیام میپردازند. ویژه برنامههایی خاص (تولید تاجیکستان) برای بازگشایی مدارس چون مجموعههای داستانی در ارتباط با مدرسه و دانشآموزان و مسائل آنان در تلویزیون بهارستان وجود نداشت. ویژه برنامههای سال نو مسیحی بیشتر فیلمهای سینمایی خارجی در این زمینه بود. فهرست مطالبمقدمهباب یکفصل یک: فرهنگ و فرهنگ تصویریفصل دو: فلسفه رسانهباب دوفصل یک: تلویزیون کودک و نوجوانفصل دوم: تلویزیون بهارستان (تلویزیون کودک و نوجوان تاجیکستان)نتیجه گیری؛ برای تولید بهتر تلویزیونی کودک و نوجوان

نرم افزار ساخت دی وی دی اسلایدشو - Photo DVD Maker Professional 8.31 ساخت اسلایدشو عکس شگفت انگیز و ضبط آلبوم عکس برروی دی وی دی قابل اجرا در تلویزیون شاید شما هم یکی از علاقمندان به ساخت دی وی دی اسلاید شو هستید.نرم افزارهایی که در این زمینه وجود دارند باعث شده تا هرکاربری به سادگی بتواند با چند کلیک ساده بهترین اسلاید شو را خلق نمایند. به طوری که در انواع پلیرها قابل نمایش باشد.نرم افزارPhoto DVD Maker Pro ابزاری قدرتمند جهت ساخت اسلایدشوهای عکس محصول شرکت anvsoft می باشد. این نرم افزار دارای امکانات و قابلیت های ویژه ای از جمله قابلیت رایت بر روی DVD/VCD برای تماشا در تلویزیون، قابل انتقال به تلفن همراه، Pod ،PSP، آپلود در YouTube و MySpace، اضافه کردن عکس و موزیک و هر کلیپ ویدئویی به اسلایدشو، ذخیره در فرمت ویدئویی FLV ،MPEG ،AVI و ... می باشد.ساخت اسلایدشو با Photo DVD Maker بسیار آسان و لذت بخش می باشد. شما می توانید تصاویر با فرمت های JPEG ،TIFF ،BMP ،PNG و ویدئو با فرمتMPEG, MP4, AVI, Divx AVI, WMV, VOB, MOV, FLV, RM/RMVB and ASF به اسلایدشو خود اضافه نمایید. همچنین موزیک های MP3, WMA or WAV را به عنوان آهنگ پیش زمینه خود انتخاب نمایید.این نرم افزار به شما امکان رایت اسلایشو را بر روی DVD ،VCD ،SVCD برای تماشا در تلویزیون با دو سیستم NTSC و PAL یا ذخیره در درایو هاد کامپیوترتان در فرمت ویدئویی FLV ،MPEG-1 ،MPEG-2 ،MP4 ،AVI ،Xvid AVI می دهد.شما می توانید اسلایدشوهای خود را در انواع سیستم های مالتی مدیا مشاهده نمایید. همچنین فیلم های ساخته شده توسط را در وب شخصی و یا YouTube ،MySpace آپلود نموده و به انتشار آن ها بپردازید. قابلیت های کلیدی نرم افزار Photo DVD Maker:- قابلیت ساخت اسلایدشو همراه با عکس و موزیک- توانایی ساخت DVD اسلایدشو به سبک فیلم- پشتیبانی از Pod ،PSP ،mobile phones ،YouTube- قابلیت اضافه کردن متن و کلیپ هنری به اسلایشو- قابلیت اضافه کردن افکت و تم های شگفت انگیز- ساخت منوهایی زیبا برای دی وی دی ها- استفاده آسان به همراه محیط کاربری جذاب- دارای سبک های زیبا برای طراحی اسلایدشو ها- سرعت بالا در کدکردن تصاویر و رایت آن ها برروی لوح فشرده- قابلیت نمایش در تلویزیون- پشتیبانی کامل از دو سیستم PAL و NTSC- قابلیت ساخت با بالاترین کیفیت ممکن- ساخت دی وی دی یا سی دی با قابلیت اجرا برروی انواع پلیر- پشتیبانی از انواع سیستم های مالتی مدیا قابل حمل- و ...

نرم افزار تصویر برداری از صفحه نمایش I Screen Recorder 8.0.0.2130 گرفتن ویدئو و عکس از از صفحه نمایش نرم افزار I Screen Recorder، ابزاری قدرتمند در زمینه تصویربرداری که به کاربران اجازه عکس گرفتن و ضبط فیلم از محیط سیستم را می دهد. این نرم افزار همچنین قادر است از هر لحظه ای در دسکتاپ شما عکس با فرمت های BMP یا JPG تهیه و با بهترین کیفیت ممکن ذخیره نماید. گاهی اوقات می توانید به راحتی حتی از فیلمی که تماشا می کنید عکس و یا فیلم تهیه کنید و یا می توانید توسط این نرم افزار هر صفحه که در اینترنت می بینید را فیلم بگیرید. همچنین این نرم افزار در ضبط از کارت تلویزیون صدای موجود را بنا به ضرورت، ضبط می نماید. قابلیت های کلیدی نرم افزار I Screen Recorder:- قابلیت دستیابی سریع به ابزار تصویربرداری- استفاده از کلیدهای میانبر- انتخاب قسمت های مورد نظر جهت ضبط- توانایی ضبط عکس و صدا- گرفتن عکس و ویدئو از وسایلی مانند وب کم، تلویزیون و ...- انتخاب ویژگی های هر وسیله تصویربرداری- تعیین حرکت در هنگام تصویربرداری- قابلیت اعمال شارپ، روشنایی، تغییر سایز، چرخش و ...- ذخیره عکس ها در فرمت bmp و jpg- تغییر نام اتوماتیک تصاویر گرفته شده- اشتراک عکس ها و فیلم های گرفته شده توسط ایمیل- و ...

روزنامه همدلی در مطلبی آورد: کرونا اکبر عالمی را هم از فرهنگ ایران گرفت؛ مرد دوستداشتنی، موقر و تأثیرگذار را که هم یک مجری و کارشناس تراز اول برنامههای تلویزیونی، هم یک مستندساز کاربلد و انسانی فرهنگی به معنای دقیق کلمه بود. روزنامه همدلی ۲۳ مهر یادداشتی به قلم علی نامجو نویسنده منتشر کرد در گزیده ای از آن می خوانیم: مرد خاطرهساز سینمای مستند، ۱۰ مهرماه ۱۳۹۹برای ساخت یک مستند راهی بیمارستانی شده بود که با وجود رعایت پروتکلهای بهداشتی، او و سه همکار دیگرش همگی به کووید ۱۹ مبتلا شدند. این گوینده توانمند، فارغالتحصیل رشته سینما از دانشکده هنرهای دراماتیک و همچنین دارای مدرک دکترای سینما از انگلستان بود. دکتر اکبر عالمی، استاد دانشگاه تربیت مدرس هم بود و از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۶ در فرهنگستان هنر و فرهنگستان زبان و ادب فارسی عضویت داشت. حدود ۳۰سال پیش، یعنی آنوقتی که تلویزیون فقط دو شبکه داشت، برنامهای تخصصی در حوزه سینما بانام «هنر هفتم»، پخش میشد که فصل تازهای از برنامهسازی در تلویزیون ایران بهحساب میآمد. «هنر هفتم» زندهیاد اکبر عالمی هر هفته پنجشنبهشبها از شبکه اول سیما پخش میشد و در مدتزمان کوتاهی از آغازش توانست مخاطبان سینما بهویژه کسانی را که به تاریخ سینما علاقهمند بودند، به سمت خود بکشد. «هنر هفتم» با اجرای دکتر اکبر عالمی در آن روزگار، در حقیقت آغازگر برنامههای نقد و تحلیل در حوزه سینما در سیما بهحساب میآمد، اما با برنامههای امروز سینمایی تلویزیون یک تفاوت عمده داشت؛ علاقهمندان به سینما در هنر هفتم میتوانستند فیلمهای مهم تاریخ سینما را بهطور کامل تماشا کنند. زندهیاد عالمی درباره تولید برنامه هنر هفتم میگفت که او و همکارانش با خونجگر آن را تولید میکردهاند. این مدرس کهنهکار و مستندساز قدر حوزه سینما درباره راهاندازی آن برنامه گفته بود: «در آغاز دهه هفتاد مدیر وقت شبکه یک سیما از من دعوت کرد تا در جلسهای حضور داشته باشم. آنجا، از من خواست تولید محتوا و اجرای برنامه «هنر هفتم» را قبول کنم. مدیر شبکه یک این را هم گفت که به دلیل مشکلات مالی امکان خرید آثار سینمایی جدید وجود ندارد و به همین خاطر میشود فیلمهایی را که بیش از ۳۰ سال از تاریخ ساختشان گذشته، از آرشیو بیرون کشید و با نگاهی تحلیلی به آنها بار دیگر در تلویزیون اکرانشان کرد. گاهی پیش میآمد، فیلمهایی را انتخاب میکردیم که هفت بار از تلویزیون پخش شده بود و برای بار هشتم از برنامه «هنر هفتم» پخش میشد!»روانشاد دکتر اکبر عالمی اعتقاد داشت که مجریهای برنامههای تلویزیونی باید وقت بیشتری را در اختیار مهمان برنامه قرار بدهند. او دراینباره میگفت: «میزبان حق ندارد بیشتر از مهمان دستش را در سفره دراز کند و همیشه باید بیشترین زمان را به مهمان بدهد. شخصاً بهعنوان مجری برای هر قسمت از برنامه «هنر هفتم» گاه چند جلد کتاب میخواندم تا بتوانم برنامه را خوب پیش ببرم.»

در اطراف ما، مسائل وسوسهانگیز بسیاری وجود دارد و در این دنیای مدرن روز به روز بر تعداد آنها افزوده میشود. آنچه به طور معمول اتفاق میافتد، این است که ما بیاختیار به سمت تلویزیون، کامپیوتر و یا گوشی همراه کشیده میشویم و ساعتها از وقت خود را از دست می دهیم، در حالیکه چشمانی خسته و سردرد، نصیبمان می شود.