
مقاله علمی و پژوهشی " مقایسه کارایی بانکهای اسلامی و بانکهای سرمایهداری در بحران مالی و بحران اقتصادی" مقاله ای است در 30 صفحه و با 40 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بحران مالی، بحران اقتصادی، کارایی هزینه، بانکهای اسلامی، بانکهای سرمایهداری پرداخته شده است چکیده مقاله وقوع بحران مالی و تسری آن به بخش حقیقی، فرصت مناسبی برای مقایسه عملکرد بانکهای اسلامی و بانکهای سرمایهداریاست. در مطالعه حاضر این بررسی از طریق تأثیرگذاری بحران مالی و نیز اقتصادی بر کارایی هزینه با استفاده از رویکرد مرز تصادفی صورت گرفته است. کشورهای مورد بررسی عبارتاند از اردن، امارات، اندونزی، بحرین، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، عربستان، فلسطین، قطر، کویت، مالزی و مصر. طبق نتایج به دست آمده، اگرچه کارایی بانکهای اسلامی در دوره بحران مالی با کارایی بانکهای سرمایهداری تفاوت نداشته و تقریباً برابر است لکن این نتیجه در شرایطی حاصل شده که بانکهای سرمایهداری در طول دوره بحران از کمکهای ویژه برخوردار بودهاند. با توجه به آنکه بانکهای اسلامی به این کمکها نیازی نداشتهاند، این یافته نقطه قوتی برای آنها محسوب میشود. اما در دوره بحران اقتصادی، کارایی بانکهای اسلامی کمتر از بانکهای سرمایهداری بوده است. علت را میتوان در رابطه تنگاتنگ بانکهای اسلامی با بازارهای حقیقی جستجو کرد. از اینرو، میتوان اینگونه برداشت نمود که بانکهای اسلامی میتوانند با تقویت ابزارهای پوشش ریسک، در بازارهای حقیقی، اینگونه خسارتها را تخفیف دهند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی تأثیر نوع مالکیت بر عملکرد سیستم بانکی؛ مطالعه موردی بانکهای ایران" مقاله ای است در 30 صفحه و با 32 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بانک دولتی، بانک خصوصی، خصوصیسازی، ساختار مالکیت، مدل میانگین جمعیت معادلات برآوردی تعمیم یافته پرداخته شده است چکیده مقاله پژوهش حاضر به بررسی اثر نوع مالکیت بانکها بر عملکرد آنها در ایران پرداخته است. عملکرد بانکها با سه شاخص بازده حقوق صاحبان سهام، بازده دارایی، نسبت هزینه به درآمد عملیاتی اندازهگیری شده است. داراییهای بانکها، نسبت تسهیلات به سپرده، نسبت نقدینگی، نسبت اهرمی، نسبت حاشیه سود عملیاتی و نسبت کل سپرده به کل بدهی به عنوان متغیرهای کنترل وارد مدل شدهاند. سه متغیر دامی برای بررسی اثر مالکیت، اثر خصوصیسازی و اثر فهرست شدن در بورس اوراق بهادار نیز در مدل تعریف شده است. دوره زمانی مطالعه 1394-1383 است. این تحقیق برای ۱۷ بانک به ترتیب ۷ بانک خصوصی، ۶ بانک دولتی و ۴ بانک دولتیِ خصوصی شده انجام گرفته است. به طورکلی نتایج مدل میانگین جمعیت معادلات برآوری تعمیم یافته در نرمافزار stata14.2حاکی از آن است که بانکهای خصوصی از شاخصهای عملکرد بهتری در مقایسه با بانکهای دولتی برخوردار هستند. اما خصوصیسازی بانکهای دولتی آنطور که انتظار میرفته منجر به بهبود و افزایش کارایی بانکها نشده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " ارزیابی ثبات مالی و تبیین عوامل موثر بر ثبات مالی بانک های کشور" مقاله ای است در 20 صفحه و با 20 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به بررسی موضوعات ثبات مالی، معیار ، متغیرهای بانکی، متغیرهای کلان اقتصادی پرداخته شده است چکیده مقاله در دهه های اخیر ثبات مالی به عنوان یک هدف سیستم اقتصادی، بیش از پیش در سیاستگذاری ها مورد توجه قرار گرفته است. بانک های مرکزی و موسسات مالی بسیاری، از جمله صندوق بین المللی پول، بانک جهانی و بانک تسویه بین الملل، گزارش های فراوانی را در زمینه ثبات مالی منتشر کرده و بخش بزرگی از فعالیت های تحقیقاتی خود را به مطالعه در این زمینه اختصاص داده اند. در یک تعریف ساده، ثبات مالی به شرایطی اطلاق می شود که سیستم با شرایط بحرانی مواجه نشده باشد. عوامل متعددی بر ثبات مالی تاثیر گذارند که از مهم ترین آن می توان به متغیرهای اقتصاد کلان (تورم، تولید ناخالص داخلی، نرخ ارز) و شرایط ویژه بانک ها (میزان سودآوری بانک ها، نسبت وام به دارایی آن ها و نسبت هزینه به درآمد بانک ها) اشاره کرد. ثبات مالی بر عملکرد موسسات مالی و بانک ها تاثیر مثبتی دارد و کارایی فعالیت های آن ها را ارتقا می دهد. از این رو در این مقاله هدف این است که ثبات مالی در بانک های ایرانی منتخب شاخص سازی شود و با هم مقایسه گردد. نتایج مطالعه نشان می دهد که میزان ثبات مالی در بانک های مورد مطالعه متفاوت بوده و ثبات مالی در بانک های خصوصی و دولتی یکسان نیست.دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می توانند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " برآورد میزان مداخله مستقیم بانک مرکزی ایران با رویکرد فشار بازار ارز" مقاله ای است در 28 صفحه و با 18 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث فشار بازار ارز، مداخله، مداخله همسو، مداخله ناهمسو پرداخته شده است چکیده مقاله بررسی فشار بازار ارز و تعیین میزان مداخله بانک مرکزی در دورههای مختلف زمانی اطلاعات ارزشمندی در خصوص عملکرد بانک مرکزی و کارامدی سیاستهای اعمالشده در بازار ارز ارائه میدهد. هدف اصلی این مطالعه، برآورد درجه مداخله مستقیم بانک مرکزی ایران در بازار ارز از اردیبهشت 1370 تا اسفند 1386 است. برای این منظور، شاخص فشار بازار ارز با بهرهگیری از روش 3SLS محاسبه شده است. یافتههای تحقیق حاکی از آن است که در دوره قبل از یکسانسازی نرخ ارز میانگین درجه مداخله مستقیم بانک مرکزی 16/0 و در دوره بعد از یکسانسازی 33/0 بوده است. علاوه بر این، بانک مرکزی در اغلب ماهها از سیاست مداخله ناهمسو پیروی نموده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " شناسایی و اولویتبندی عوامل مدیریتی مؤثر بر موفقیت بانکهای توسعهای در ایران (مطالعه موردی: بانک توسعه تعاون)" مقاله ای است در 24 صفحه و با 24 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بانک، توسعه، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، موفقیت پرداخته شده است چکیده مقاله بانکهای توسعهای که نقش اساسی در توسعه اقتصادی کشورها بر عهده دارند، عامل انتقالدهنده سیاستهای اقتصادی دولت به بخش خود بوده و با برنامهریزی صحیح، منابع مالی جمعآوری شده را در بخشهای مختلف اقتصادی توزیع مینمایند. با اینکه مقصود اصلی آنها برخلاف بانکهای تجاری سودآوری نیست، اما کمترین خواسته آنان موفقیت در انجام مأموریت توسعهای خود است. این مقاله در پی شناسایی و تبیین عوامل(معیار و زیرمعیار) مؤثر بر موفقیت بانکهای توسعهای در ایران و سپس اولویتبندی آنان است. همچنین، برخی چالشهای پیش روی بانکهای توسعهای نیز مطرح میگردد. این اولویتبندی از طریق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی که از جمله تصمیمگیریهای چندمعیاره میباشد صورت پذیرفته است. ابتدا با استفاده از مطالعات اولیه و منابع کتابخانهای مدل اولیه این تحقیق به دست آمد و سپس با استفاده از پرسشنامه و مصاحبه حضوری با اساتید دانشگاه و خبرگان بانکی مدل نهایی تحقیق به دست آمد. طی این پژوهش، معیارها و زیرمعیارهای مؤثر بر موفقیت بانکهای توسعهای شناسایی و سپس به ترتیب اهمیت اولویتبندی گردید. همچنین، به مهمترین چالشهای پیش روی بانکهای توسعهای پرداخته شده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند . عوامل مدیریتی+بانک+ توسعه+فرآیند تحلیل+ سلسله مراتبی+ موفقیت + مقالات اقتصادی+پژوهشهای اقتصادی+سیاستهای اقتصادی

مقاله علمی و پژوهشی " ساز وکار انتقال سیاست پولی بر وامدهی بانکها از طریق اقلام زیرخط ترازنامه " مقاله ای است در 26 صفحه و با 38 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث اقلام زیرخط ترازنامه، بانکداری، سیاست پولی، داده تابلویی پویا پرداخته شده است چکیده مقاله بانکها از طریق انتقال وجوه از واحدهای دارای مازاد به واحدهای اقتصادی دارای کسری، نقش منحصربه فردی در انتقال اثرات سیاست پولی از طریق کانال وامدهی دارند. کانال وامدهی بانک بر آثار سیاست پولی بر عرضه اعتبارات و تسهیلات بانکی تمرکز دارد. هنگامی که بانکها با یک سیاست پولی انقباضی روبهرو هستند نمیتوانند وجوه قابل وامدادن از دست رفته خود را به طور کامل جایگزین کنند، عرضه وام را کاهش میدهند. این کاهش در عرضه وامها هزینه دریافت اعتبار را برای بنگاهها و خانوارها افزایش داده و، به طور معکوس، بر فعالیتهای واقعی اقتصاد اثر خواهد گذاشت. بدین ترتیب، کانال وامدهی بانک از کانالهای انتقال سیاست پول به بخش واقعی اقتصاد است. سیاست پولی توان مؤثری برای اثرگذاری بر فعالیتهای خارج از واسطهگری پولی بانکها دارد. فعالیتهای خارج از واسطهگری پولی بانک اختصاصاً تأکیدی بر عملیات زیرخط ترازنامه بانکهاست که به شکلهای مختلف و با تأکید بر بازار سرمایه و ارائه خدمات غیرمالی رخ میدهد. اقلام زیرخط ترازنامه بانکها برای مشتریان بانک توان خلق نقدینگی را دارد. در این ارتباط از دادههای پنل شبکه بانکی ایران برای ۱۸بانک، در دوره 1385 تا 1392ش، استفاده شده است. در این مقاله به بررسی اثرات مثبت میان اقلام زیرخط ترازنامه و وامدهی بانکها در شبکه بانکی کشور پرداخته و تأثیرگذاری کم سیاست پولی روی کانال وامدهی بانکها، از طریق اقلام زیرخط، بررسی میشود.مطابق با نتایج بهدست آمده، در ایران اقلام زیرخط اثرات سیاست پولی بر وامدهی بانکها را کاهش میدهد و موجب تضعیف سیاست پولی از طریق کانال وامدهی بانکها خواهد شد. فعالیتهای زیرخط ترازنامه بانکها میتواند دسترسی وام را برای مشتریان تحت تأثیر قرار داده و از این طریق تأثیرگذاری و کارایی سیاست پولی را کاهش دهد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

کتاب 1000 مسئله چند گزینهای در پایگاه داده پیشرفته نوشتهی علی طوفان زاده مژدهی و احمد فراهی، علاوه بر اینکه برای داوطلبان آزمون ورودی رشتهی مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مناسب است، میتواند به عنوان مرجع آزمون درس پایگاه داده پیشرفته نیز مورد استفاده قرار گیرد. هر ساله آزمونهای مختلفی در مقاطع تحصیلات تکمیلی از جمله آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور، آزمونهای ورودی رشته مهندسی کامپیوتر دکتری سراسری و دانشگاه آزاد و همچنین آزمونهای ترمی برگزار میشود و متقاضیان جهت آمادگی در این آزمونها برای پاسخگویی به سوالات، نیاز به یک منبع کامل دارند. فهرست مطالبفصل اول: ترمیمفصل دوم: همزمانیفصل سوم: امنیتفصل چهارم: بهینهسازیفصل پنجم: بانکهای اطلاعاتی توزیع شدهفصل ششم: سیستمهای پشتیبانی تصمیمفصل هفتم: بانکهای اطلاعاتی موقتیفصل هشتم: بانکهای اطلاعاتی مبتنی بر منطقفصل نهم: بانکهای اطلاعاتی شیءگرافصل دهم: بانکهای اطلاعاتی شیء / رابطهایپیوست: سوالات آزمون دکتری با پاسخ تشریحیمنابع

مقاله علمی و پژوهشی " معرفی مدل مناسب اندازهگیری شاخص حاکمیت شرکتی در نظام بانکداری بدون ربا (محاسبه آن در یک بانک نمونه)" مقاله ای است در 40 صفحه و با 57 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث شاخص حاکمیت شرکتی، ارزیابی، بانک نمونه، بانکداری بدون ربا پرداخته شده است چکیده مقاله اجرای صحیح اصول حاکمیت شرکتی به عنوان ابزار مهمی در ایجاد ثبات و سلامت یک نهاد مالی در نظر گرفته میشود. همچنین ارزیابی میزان رعایت اصول حاکمیت شرکتی برای اطمینان از تداوم حیات بلندمدت یک تشکیلات اقتصادی برای ناظران بیرونی اهمیت بالایی دارد. بر این اساس هدف مقاله حاضر معرفی سازوکار مناسبی برای اندازهگیری شاخص حاکمیت شرکتی در بانکهای کشور و محاسبه آن برای یک بانک نمونه از طریق مجموعهای از معیار، مؤلفه و شاخصهای قابل ارزشگذاری میباشد. این روش کمک خواهد کرد تا امتیاز یک بانک، در مقایسه با سایر بانکها در سطح رعایت اصول 4گانه حاکمیت شرکتی – شامل مسئولیتپذیری، پاسخگویی، شفافیت و انصاف- محاسبه و رتبه بانک مشخص گردد. همچنین برای ارزشگذاری ضرایب اهمیت هرکدام از معیار و مؤلفههای انتخاب شده از نظرات خبرگان استفاده شده است و ارزش هرکدام از شاخصهای فرعی برای محاسبه شاخص نهایی حاکمیت شرکتی برای بانک نمونه، از طریق اطلاعات منتشر شده و سایر اطلاعات آن بانک تعیین شده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " طراحی سیستم رتبهبندی نظارتی بانکها در شبکه بانکی کشور (رویکرد کملز)" مقاله ای است در 25 صفحه و با 16 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث رتبهبندی نظارتی، کملز، مدیریت ریسک پرداخته شده است چکیده مقاله ابدعات و مقررت زدایی دربخش بانکی باعث شده است که عملیات بانکی پیچیدهتر و ریسکیتر از گذشته گردد. این موضوع چالشهایی را برای بخش نظارت بر عملکرد بانکها ایجاد کرده است. در واکنش به این ناظران بانکی نیز به توسعه روشها و ابزارهای جدید برای نظارت و ارزیابی بیشتر بانکها پرداختهاند. یکی از این ابزارها، چارچوب رتبهبندی کملز است. در این مقاله با بهکارگیری روش رتبهبندی کملز، سیستم رتبهبندی نظارتی برای شبکه بانکی کشور طراحی شده است. به همین منظور از آمارهای صورت مالی بانکهای کشور در دوره 1385-1394 استفاده شده است. در سیستم طراحی شده در این مقاله سعی شده است، علاوه بر تعیین رتبه نظارتی برای هر بانک، مهمترین عوامل مؤثر بر احتمال رخداد هر رتبه تعیین شود. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " تخمینکارایی فنی بانککشاورزی با استفاده از تابع تولید مرزی" مقاله ای است در 26 صفحه و با 28 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث کارایی فنی، توابع مرزی تصادفی، مدل بتیسکوئلی و بانک کشاورزی پرداخته شده است چکیده مقاله این پژوهش بهدنبال برآورد کارایی فنی بانک کشاورزی و تشخیص عوامل مؤثر بر آن است. برای این منظور، روش تابع تولید مرزی تصادفی بکارگرفته میشود. مدلهای مورد استفاده در این پژوهش، مدل ناکارایی متغیر با زمان (یا خطای ترکیب) بتیس وکوئلی (1992) و مدل اثرات کارایی بتیس و کوئلی (1995) است. دادههای مورد استفاده آمار و ارقام 36 مدیریت ستادی شعب بانککشاورزی در استانهای کشور طی سالهای (1387- 1385) میباشد. در تابع تولید مورد تخمین، حجم کل تسهیلات اعطایی مبین ستاده مدل میباشد و نهادههای مدل عبارتند از حجم سپردههای ارزان ، سپردههایگران، حجم دارایی ثابت بهعنوان متغیرجانشین عامل سرمایه، تعداد نیروی انسانی و زمان بیانگر تغییرات فنی. نتایج بهدست آمده نشان میدهدکه کارایی فنی مدیریتهای ستادی شعب بانک کشاورزی با استفاده از مدل یک 57/79 درصد و طبق مدل دو 97/74 درصد می باشد. علاوه براین، کارایی فنی مدیریتهای ستادی شعب بانک با شبکه شعب گستردهتر، سهم بالاتر از کل سپردههای بانکهای دولتی استان مربوطه و نسبت تسهیلات پرداختی بالاتر در بخشکشاورزی رابطه مثبت دارد و همچنین با بیثباتی مدیریتی، سهم بالاتر از کل سپردههای بانک، عدم وصولی و زمان دارای رابطه منفی میباشد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " شناسایی عوامل مؤثر بر احتمال هجوم بانکی" مقاله ای است در 24 صفحه و با 18 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث هجوم بانکی، سلامت بانکی، دارایی و بدهی بانک پرداخته شده است چکیده مقاله بانکها بهرغم اهمیتی که دارند در برابر کمبود نقدشوندگی که موجب هجوم بانکی و ورشکستگی بانکها میشود بهشدت آسیبپذیرند؛ زیرا در برابر داراییهای با ضریب نقدشوندگی بسیار پایین حجم عظیمی از بدهیها با ضریب نقدشوندگی بالا وجود دارد. این ریسک نقدشوندگی در زمان عادی مشکلات بسیاری برای بانکها بهوجود نمیآورد و بهوسیله تأمین مالی از طریق انتشار اوراق بهادار رفع میشود؛ اما در زمان بحران که شرایط خاص اقتصادی میباشد مشکلات فراوانی برای بانکها بهوجود میآورد که از آن به هجوم بانکی تعبیر میشود. در واقع، خروج ناگهانی سپردهها و کاهش ناگهانی منابع باعث ایجاد شوک نقدینگی در بانکها شده و اثر منفی بر ثبات و سلامت بخش بانکی و در نتیجه بر قدرت وامدهی بانک دارد. هدف این مقاله ساخت مدلی است که به سیاستگذار اجازه دهد احتمال رخداد هجوم بانکی را بررسی نماید. به این منظور، از روش لاجیت پانل استفاده شد. نتایج حاصل از بررسی بیانگر اهمیت سلامت بانکی و متغیرهای جایگزین سپرده نظیر نرخ ارز بر احتمال خروج ناگهانی سپرده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی وجودصرفه های مقیاس بعد از ادغام بانکی در ایران(1391-1382ش)" مقاله ای است در 20 صفحه و با 16 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث ادغام بانکی، شبیهسازی، صرفههای مقیاس، تعطیلی شعب، تابع هزینه ترنسلوگ پرداخته شده است چکیده مقاله در همه کشورها بانکها از طریق اعطای وامها و پذیرش سپردهها نقش مهمی در تأمین منابع مالی و ارائه خدمات مالی در اقتصاد دارند. از اینرو، همواره کارایی بانکها یکی از مهمترین موضوعاتی است که توجه زیادی را به خود مبذول داشته است. در بعضی موارد،ادغامها رایجترین روش افزایش کارایی نهادهای مالی هستند. به علاوه، ادغامها یکی از روشهای بازسازی ساختارهای بانکی و نهادهای مالی نیز به شمار میروند. هدف این مقاله، بررسی وجود صرفههای مقیاس بعد از ادغام بانکی در ایران است. برای بررسی این موضوع با استفاده از دادههای ترازنامه، ادغام بین دو بانک ملت و تجارت که در بین بانکهای ایرانی از بیشترین دارایی برخوردارند، در طی سالهای 1391-1382ش شبیه سازی شده است. با استفاده از تابع هزینه ترنسلوگ و روش sur، اثر صرفههای مقیاس و تعطیلی شعب روی کاهش هزینه بانکهایی که به صورت فرضی ادغام شدند، بررسی شد. نتایج برآورد مدل نشان می دهد که وجود صرفههای مقیاس باعث کاهش هزینه بعد از ادغام میشود، اما تعطیل کردن شعب بانک هدف بعد از ادغام نمیتواند منجر به کاهش هزینه این دو بانک ادغامی گردد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " رتبه بندی بانکهای تجاری کشور" مقاله ای است در 44 صفحه و با 18 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بانکهای تجاری، رتبه بندی، تحلیل عاملی، تاکسونومی عددی، کارایی، تحلیل پوششی داده ها پرداخته شده است چکیده مقاله پنج بانک بزرگ تجاری کشور یعنی بانکهای ملی، صادرات، تجارت، ملت و سپه، در ابتدای سال 1383 دارای 12075 شعبه در کل کشور می باشند که تحت 185 سرپرستی فعالیت می کنند. تعداد سرپرستی های هر یک از بانکها بین 33 تا 42 است. مدیریت اقتصادی کشور تمایل دارد جایگاه هر بانک در مقایسه با سایر بانکها همچنین میزان کارایی آنها را تعیین کند. بعضی از مؤسسه های خارجی نظیر بانکر به رتبه بندی بانکهای مختلف جهان می پردازند. در این مقاله می خواهیم به رتبه بندی بانکهای تجاری و تعیین کارایی آنها بپردازیم. ابتدا تاریخچه مختصری از تشکیل این بانکها یادآوری می شود سپس سه روش رتبه بندی یعنی روش تحلیل عاملی، تاکسونومی عددی، ترکیب تحلیل عاملی و تاکسونومی عددی را بیان کرده و بر این اساس با استفاده از 24 شاخص تعریف شده رتبه بندی سرپرستی های هر پنج بانک تجاری را انجام داده و از نتیجه آن، رتبه بندی پنج بانک حاصل می شود. دوباره متغیرهای ورودی و خروجی به عنوان داده ها و ستانده ها تعریف می شود میزان کارایی تمام سرپرستی های هر بانک با استفاده از روش تحلیل پوششی داده تعیین شده و به کمک آن کارایی هر بانک در مقایسه با یکدیگر تعیین خواهد شد. با استفاده از آمار استنباطی، نشان داده شده که جز یک بانک، سه بانک دیگر از نظر کارایی تفاوتی ندارند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

کتاب آموزش ساخت اپلیکیشن وب اندروید با استفاده از PHP و MySQL نوشتۀ بلال خان، به صورت پروژه محور، نحوه ارتباط اندروید با سرویس دهنده وب و سرویس دهنده بانک اطلاعاتی را آموزش میدهد. برای پروژه این کتاب، یک بانک اطلاعاتی برای کارمندان یک شرکت فرضی در نظر گرفته شده است. فیلدهایی که برای کارمندان این شرکت انتخاب شده، شامل شماره کارمندی (id)، نام (name)، نام خانوادگی (family)، مهارت (skill) و مدرک تحصیلی (degree) میباشد. سرویس دهندههایی که در این کتاب با آنها کار میکنیم، PHP و MySQL میباشند. روند کار در این کتاب آموزشی به این صورت است که ابتدا در MySQL بانک اطلاعاتی و جدول مورد نظر خود را ایجاد میکنیم. سپس به سراغ PHP رفته و کدهای مرتبط برای ایجاد رکورد جدید، نمایش رکوردها، ویرایش و حذف رکوردها را مینویسیم. در ادامه، با استفاده از افزونه Postman فایرفاکس، این کدهای PHP را تست میکنیم و در آخر، در اندروید استودیو شروع به ساخت اپلیکیشن مورد نظر میکنیم. در این اپلیکیشن، ابتدا عمل درج، سپس نمایش، و در نهایت ویرایش و حذف را کدنویسی میکنیم. کتاب آموزش ساخت اپلیکیشن وب اندروید با استفاده از PHP و MySQL اثر بلال خان (Belal Khan)، بیشتر برای فراگیرانی مفید است که قبلاً با PHP و MySQL آشنایی داشته و اپلیکیشنهایی هر چند کوچک در اندروید استودیو ایجاد کرده باشند. فهرست مطالبمقدمهCRUD چیست؟آیا برای این پروژه فقط به PHP و MySQL نیاز داریم؟ایجاد APIهای وبایجاد بانک اطلاعاتیایجاد پروژه PHPتعریف کردن ثابتهااتصال به بانک اطلاعاتیانجام دادن اعمال بانک اطلاعاتیاداره کردن فراخوانیهای APIتست کردن فراخوانیهای APIایجاد اپلیکیشن در اندروید استودیوایجاد کلاسهای کمکیکلاسی برای ذخیره کردن URLهای APIکلاس مدل Employeeتعریف کردن مجوز دسترسی به اینترنت در AndroidManifestطراحی رابط کاربری (UI) اپلیکیشنخواندن از بانک اطلاعاتیکلاس آداپتربازیابی اطلاعات کارمندان از بانک اطلاعاتیایجاد فاصله بین آیتمهای ListView"به هنگام سازی" رکوردهاحذف کردن رکوردها

مرتضی مطهری در کتاب مسئله ربا و بانک به ضمیمه مسئله بیمه، به مسئله سود بانکی یا همان ربا، در حیطه اسلامی پرداخته است. همچنین بررسیهایی در مورد جایگاه بیمه در دین و دنیای اسلام انجام داده شده است. کتاب مسئله ربا و بانک به ضمیمه مسئله بیمه، مباحثى است پیرامون ربا، بانک و بیمه که شامل دو بخش است. بخش اول بحثهایى است تحت عنوان «مسئله ربا و بانک» که در سال 1354 شمسی در سلسله جلساتى که در انجمن اسلامى پزشکان برپا بوده، توسط استاد شهید مطهری ایراد شده است. در آن جلسات، قبل از استاد شهید، به ترتیب آقایان مهندس اکبر طاهرى، مهندس بازرگان و شهید دکتر بهشتى در اینباره سخن گفتهاند. به همین جهت استاد شهید ضمن بیانات خود، اشاراتى نیز به سخنان افراد مذکور دارند. بخش دوم شامل مباحثى است درباره بیمه که در سال 1352 شمسی در انجمن اسلامى پزشکان ایراد شده است. مباحث کتاب مسئله ربا و بانک به ضمیمه مسئله بیمه و نحوه بحث و بررسی استاد شهید به خوبی نشان میدهد که ایشان نسبت به مسائل اقتصادی و نظریه اسلام در این باب، اهتمام و توجه جدی داشتهاند. فهرست مطالبمقدمه چاپ یازدهمبخش اول: مسأله ربا و بانک1: مسأله ربا و بانکفرق امانت و قرضدو نوع رباانواع قرضقرض ربوى از نظر طبیعت حقوقىآیا سرمایه تولید سود مىکند؟ربا در قرآن و حدیث2: مسأله ربا و بانکآثار مالکیتتعریف قرضسفتهرباى معاملىمکیل و موزون خصوصیت نداردبیع دَیْنتعهد در مقابل بانکسفته صورىوام سرمایهگذارى و راه حل آن3: مسأله ربا و بانکبانک یک رابط استفلسفه حرمت ربانظریه اول: سرمایه نمىتواند تولید سود کندنظریه صحیحنظارت بر نرخهانسیه ناشى از آزادى فروشنده است در تعیین قیمتراه حلها - ملى کردن بانکهابیان فقهى4: مسأله ربا و بانکآیا دولت مىتواند مالک باشد؟حساب جارىسپرده و پساندازجوایز بانکىاعانت به اثمبخش دوم: مسأله بیمه1: مسأله بیمهعقد و ایقاعایجاب و قبولآیا ایجاب و قبول براى عقد، ضرورى است؟عقد و معاوضهسه نوع معاملهبیمه و قمار2: مسأله بیمهشرایط و موانع عمومى معاملاتعقد لازم و عقد جایزآیا بیمه عقد لازم است یا جایز؟بیمه و ضمانتفاوت ضمان در فقه شیعه و فقه اهل تسننضمانت در مقابل پولضمان عهده و ضمان دَرَکبیمه یک معامله مستقل استآیا بیمه معامله معلومى است؟بیمه عمر3: مسأله بیمهدیه بر عاقله استضمان جریرهغاصب ضامن استعقد فاسدید امینمسأله اتلافبیمه شخص ثالثمباشرت و تسبیباخّاذى ظالماگر واسطه انسان نباشدمسأله اقوائیّتفهرستهافهرست آیات قرآن کریمفهرست احادیثفهرست اسامى اشخاصفهرست اسامى کتب، رسالات

مقاله علمی و پژوهشی " آسیبشناسی انتشار صکوک اجاره در بانکهای ایران: مطالعه موردی بانک سپه" مقاله ای است در 28 صفحه و با 26 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث صکوک اجاره، صکوک اجاره بانکی، تأمین مالی، پوشش ریسک پرداخته شده است چکیده مقاله داراییهای ثابت در بانکهای بزرگ کشور بهصورت منابع قفل شده بر تراز مالی آنها سنگینی نموده و استفاده مطلوبی از آنها نمیشود. با توجه به تدوین دستورالعمل انتشار اوراق (صکوک) اجاره در بازار سرمایه در سال 1388 و نهایی شدن دستورالعمل انتشار اوراق اجاره در بانک مرکزی در اواخر سال 1390 این داراییها میتوانند با استفاده از این ابزار مالی به منابع بانکی مولد تبدیل شده و در طرحهای اقتصادی مورد بهرهبرداری قرار گیرند. بانکها برای انتشار اوراق اجاره اقدامات اولیه را انجام داده و به برخی تجارب در این زمینه دست یافتهاند که میتواند مراجع تصمیمسازی و تصمیمگیری کشور را در تسهیل تأمین مالی بانکها از طریق تبدیل داراییهای ثابت و مستغلات نظام بانکی به منابع بانکی مولد کمک نموده و برای اقتصاد کشور مفید باشد. هدف اصلی مقاله بررسی موانع انتشار صکوک اجاره در بانکهای دولتی و ارائه راهکارهای کاربردی میباشد که برای دستیابی به این هدف از روش توصیفی- تحلیلی استفاده نمود و به مقایسه تطبیقی دستورالعملها، رویهها و مقررات حاکم بر سازمان بورس اوراق بهادار و بانک مرکزی ایران پرداخته شده است. یافتههای تحقیق نشان میدهد که علیرغم تدوین فرایند انتشار صکوک اجاره در سازمان بورس و بانک مرکزی بهدلیل مشکلات ساختاری نظیر فقدان راهکار مشخص برای فروش دارایی بانکهای دولتی به شرکت واسط، فقدان نهادهای مرتبط با انتشار صکوک اجاره در دستورالعمل و رویههای بانک مرکزی، عدم شمولیت قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید در خصوص معافیت عوارض و مالیات در دستورالعمل بانک مرکزی، فقدان متولی واحد برای انتشار صکوک اجاره و... امکان بهرهگیری بانکهای دولتی از این ابزار کارامد تأمین مالی اسلامی وجود ندارد. در این پژوهش راهکارهای اجرایی و عملیاتی برای نهادینه کردن ابزار صکوک اجاره ارائه شده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی تأثیر متغیرهای کلان اقتصادی بر ریسک نقدینگی بانکهای ایران" مقاله ای است در 50 صفحه و با 59 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث ریسک نقدینگی، متغیرهای کلان اقتصادی، ریشه واحد فصلی، همجمعی، حداقل مربعات معمولی پویا پرداخته شده است چکیده مقاله بروز بحرانهای مالی زیان فراوانی را به بانکها و مؤسسات اعتباری وارد کرده و موجب افزایش ریسک نقدینگی و ورشکستگی بسیاری از آنها شده است. ویژگی اصلی این بحرانها، کاهش میزان نقدینگی در شبکه بانکی است. مطالعات تجربی سالهای اخیر نشان میدهد که شرایط اقتصادی علت شکلگیری بحرانهای مالی و همچنین بروز ریسک نقدینگی در نظام بانکی است. در واقع ریسک نقدینگی بانکها علاوه بر ویژگیهای خاص بانکی تحت تأثیر شرایط اقتصادی کشورها قرار دارد. در این مقاله تأثیر عوامل کلان اقتصادی بر ریسک نقدینگی بانکهای ایران در قالب یک الگوی رگرسیونی با استفاده از روش دادههای تابلویی فصلی واطلاعات 14 بانک کشور از فصل اول سال 1385 تا فصل چهارم سال 1392 بررسی میشود. نتایج حاصل از برآورد الگو با استفاده از روش حداقل مربعات معمولی پویا (DOLS) نشان میدهد که عوامل کلان اقتصادی و ویژگیهای بانکی منتخب همگی بر ریسک نقدینگی بانکها مؤثرند. ضریب تصحیح خطا برابر 21/0- برآورد میشود، که بیانگر سرعت تصحیح خطا (در گرایش به روند بلندمدت) است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " ارائه مدل ارزیابی و پیشبینی سلامت بانکهای منتخب ایران با استفاده از شاخصهای کَمِلز (CAMELS)" مقاله ای است در 36 صفحه و با 50 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث پیشبینی سلامت بانکی، سلامت و ثبات بانکی، شاخصهای کملز، نظارت بانکی پرداخته شده است چکیده مقاله تاکنون در کشور ما به موضوع ارزیابی و پیشبینی سلامت بانکها به صورت جامع پرداخته نشده و بیشترین مطالعات در رابطه با پیشبینی ورشکستگی شرکتهای عضو بورس اوراق بهادار تهران انجام شده است. در این تحقیق، به دنبال بررسی 17 نسبت مالی به عنوان نماگری از وضعیت مالی سیستم بانکی کشور در قالب شاخصهای کملز به منظور ارائه مدلی جهت ارزیابی و پیشبینی سلامت بانکهای منتخب هستیم. در این راستا صورتهای مالی حسابرسی شده 20 بانک دولتی و خصوصی دارای مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای دوره زمانی سالهای1392-1388 مورد بررسی قرار گرفته است. هفده نسبت مالی به عنوان متغیرهای مستقل بهوسیله مدل رگرسیون دادههای پنلی و روش گامبردای مورد آزمون قرار گرفت و رابطه آن با سلامت بانکی سنجیده شد. نتایج حاکی از آن است که 6 نسبت با قدرت 2/75 درصد توان ارزیابی و پیشبینی سلامت بانکها را دارند. سنجش عملی مدل طراحی شده نیز بیانگر صحت پیشبینی 70 درصدی مدل میباشد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " واکنش بانکها در برابر سیاستهای پولی بر اساس مدل DSGE" مقاله ای است در 30 صفحه و با 34 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث سیاست پولی، صنعت بانکی، تعادل عمومی پویای تصادفی پرداخته شده است چکیده مقاله بانکها بهعنوان یکی از مهمترین بخشهای اقتصاد کلان میتوانند نقش مهمی در تعادل عمومی اقتصاد وانتقال شوکهای اقتصادی در جامعه ایفا کنند. در این میان، یکی از مهمترین بخشهای انتقال پولی بخش بانکی است، در نتیجه بررسی اینکه بانکها در صورت وقوع شوک پولی چه واکنشی نشان میدهند میتواند مفید باشد. در این مطالعه با استفاده از روش تعادل عمومی پویای تصادفی DSGE و با بهرهگیری از دادههای فصلی اقتصاد ایران در دوره (1387-1367) به بررسی واکنش بانکها در صورت بروز شوکهای پولی پرداختیم. برای برآورد پارامترهای مدل DSGE از روش برآورد بیزین بهرهبرداری و در انتها با استفاده از توابع عکسالعمل به آزمون فروض پژوهش پرداخته شد. نتایج حاصل از مدل نشانگر آن است که بانکها بهدلیل عدم توانایی در تعدیل نرخ بهره پس از بروز شوک پولی نمیتوانند به مکانیزم انتقال کمک چندانی کنند و شوک پولی باعث کاهش سپردهگذاری در بانک و افزایش تقاضا برای وام خواهد شد. این رخداد سبب بروز شوک در بخش کالاهای باداوام همچون مسکن شده و قیمت واقعی مسکن را نیز افزایش میدهد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بـرآورد تابع تقاضـای پــول در سـپردههـای قـرضالحسنه بـانــکهـای ایــران" مقاله ای است در 13 صفحه و با 17 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث تابع تقاضای پول کاگان، تورم، قرض الحسنه پرداخته شده است چکیده مقاله در این مقاله با استفاده از یک تابع تقاضای پول میزان وابستگی سپردههای قرضالحسنه بانکها به انتظارات تورمی مورد بررسی قرارگرفتهاست. نتایج این بررسی میتواند با توجه به نرخهای تورم پیشبینیشده، سیاستگذاران بانکیکشور را برای پیشبینی میزان سپردهگذاری مردم در حسابهای قرضالحسنه بانکها بسیار یاری دهد. در این مقاله با استفاده از تابع تقاضای پول کاگان(1956)، رابطه بین حجم پول در گردش حسابهای قرضالحسنه بانکها و انتظارات تورمی در اقتصاد بررسی شده است. طبق این تحقیق و بااستفاده از آزمون علیت گرنجر، تغییر حجم سپردههای قرضالحسنه بانکها در اقتصاد ایران طی سالهای (1386-1340) نسبت به انتظارات تورمی برونزا بوده است و مقدار ضریب تابع تقاضای پولکاگان (014/0-) برآورد شده است که نشان دهنده این است که با افزایش یک درصدی انتظارت تورمی در اقتصاد ایران، حجم سپردههای قرضالحسنه بانکها 014/0 درصد کاهش مییابد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .